Αυτός είναι ο νέος δίσκος των Rival Sons!

Το "Hollow Bones" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016

07/03/2016 @ 09:59

Μετά την κυκλοφορία του "Great Western Valkyrie" το 2014, για τους Rival Sons ακολούθησε ένας ολόκληρος χρόνος τηλεοπτικών εμφανίσεων ("Later… With Jools Holland" στην Βρετανία, "Late Show With David Letterman" στις Η.Π.Α.), συμμετοχών σε μεγάλα φεστιβάλ (Glastonbury, Isle Of Wight) και μιας επιτυχημένης δικής τους παγκόσμιας περιοδείας.

Τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή για τους Καλιφορνέζους rockers να ανακοινώσουν τον πέμπτο τους δίσκο. Ο τίτλος του είναι "Hollow Bones" και θα γίνει διαθέσιμος στο κοινό αργότερα μέσα στο τρέχον έτος.

Ο τραγουδιστής της μπάντας, Jay Buchanan είπε σχετικά: «Κάθε δίσκος που έχουμε φτιάξει είναι ένα μέρος μιας απόσταξης που θα αποκαλύψει την ουσία της μπάντας. Αυτός ο δίσκος θα είναι επιτέλους η απελευθέρωση του μη απολογητικού, άγριου θηρίου που έχει μακροημερεύσει μέσα στα πλευρά των Rival Sons, ουρλιάζοντας να ελευθερωθεί»!

Ηχογραφημένος στα LCS στούντιο του Nashville, το "Hollow Bones" απολαμβάνει τις υπηρεσίες του βραβευμένου με δύο Grammy Dave Cobb στην παραγωγή. Ο ίδιος ο Cobb σχολίασε ενθουσιασμένος: «Οι Rival Sons είναι η καλύτερη rock 'n' roll μπάντα στον πλανήτη!».

Δίνοντας πάντα την πρέπουσα σημασία στο artwork που συνοδεύει κάθε δίσκο, αυτήν την φορά τα μέλη της μπάντας εμπιστεύθηκαν τον καλλιτέχνη Martin Wittfooth, του οποίου οι ζωγραφικές συνθέσεις αποτελούν αλληγορίες για το μέλλον της ανθρώπινης κατάστασης, αλλά ποτέ δεν περιλαμβάνουν κανέναν άνθρωπο. Το έργο που επιλέχθηκε να κοσμήσει το εξώφυλλο του "Hollow Bones" λέγεται "Rainsong" και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος των Rival Sons, "Great Western Valkyrie", κατέλαβε την όγδοη θέση ανάμεσα στα 30 καλύτερους δίσκους της χρονιάς κυκλοφορίας του (2014) για τους συντάκτες του Rocking.

  • SHARE
  • TWEET