Πρώτο δείγμα από τον νέο δίσκο των Yoth Iria

Δείτε το video του "The Red Crown Turns Black"

04/11/2020 @ 13:44

Η εγχώρια black metal μπάντα των Yoth Iria, αποκάλυψε το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ντεμπούτο της, "As The Flame Withers".

Το συγκρότημα που αποτελεί σύμπραξη των Jim Mutilator και The Magus, έδωσε στη δημοσιότητα το video clip για το τραγούδι "The Red Crown Turns Black".

Είναι το πρώτο καινούριο τραγούδι των Yoth Iria μετά τις συνθέσεις του "Under His Sway" EP που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, με την μπάντα να σχολιάζει την θεματική του ως εξής:

«Μια αθώα ψυχή μεταμορφώνεται σε μια σκοτεινή θεότητα και υπερβαίνει τα θνητά όρια μέσω μιας κοινωνίας με την μυστηριώδη Αιγυπτιακή θεότητα Amun».

Υπενθυμίζουμε πως το "As The Flame Withers", για την κυκλοφορία του οποίου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Pagan Records στις 25 Ιανουαρίου 2021.

Πρόσφατα, το Rocking παρευρέθηκε στην προακρόαση του νέου δίσκου που πραγματοποιήθηκε στα Pentagram Studio του George Emmanuel στον Πειραιά, σχολιάζοντας στο σχετικό άρθρο την άφιξη του video clip του "The Red Crown Turns Black" ως εξής:

«Υπομονή, σε λίγες μέρες καταφθάνει το πρώτο video, μία σύνθεση που φανερώνει ένα από τα πολλά πρόσωπα της μπάντας».

  • SHARE
  • TWEET