Οι Wolves In The Throne Room επιστρέφουν με καινούριο άλμπουμ

Ακούστε το πρώτο single από την επερχόμενη κυκλοφορία

11/06/2021 @ 11:19

Οι Wolves In The Throne Room ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους άλμπουμ.

O διάδοχος του εκπληκτικού "Thrice Woven" του 2017, θα ονομάζεται "Primordial Arcana" και θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου από τις Relapse Records (Η.Π.Α.και Καναδάς) και Century Media Records (υπόλοιπος κόσμος).

Το cascadian black metal σχήμα αποκάλυψε και το πρώτο single, για το κομμάτι "Mountain Magick", του οποίου το video, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το "Primordial Arcana", αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία όπου οι αδερφοί Weaver και ο κιθαρίστας Kody Keyworth ανέλαβαν εξ' ολοκλήρου όλες τις πτυχές της παραγωγής και της ηχογράφησης στα Owl Lodge Studios, ενώ η μπάντα για το καινούριο της τραγούδι ανέφερε:

«To "Mountain Magick" γυρίστηκε στις βόρειες παρυφές των βουνών της Olympia, και στα αρχαία δάση που τις περιτριγυρίζουν. Γράψαμε την ιστορία, δημιουργήσαμε τα κοστούμια και μοντάραμε το υλικό μόνοι μας, οπότε είναι ένα αληθινό προϊόν από την καρδιά και την ψυχή μας. Η δημιουργία των δικών μας video είναι ένα όνειρο που είχαμε για πολλά χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που πλέον μπορούμε να φέρουμε αυτήν μας την οπτική στην οθόνη».

Υπενθυμίζεται πως οι Wolves In The Throne Room επισκέφθηκαν την χώρα μας για δύο συναυλίες στις αρχές του 2020, ενώ το "Thrice Woven", του οποίου μια στιχουργική ανάλυση μπορείτε να διαβάσετε στο To Enter Pagan #2, αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 100 metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Primordial Arcana".

Mountain Magick
Spirit Of Lightning
Through Eternal Fields
Primal Chasm (Gift Of Fire)
Underworld Aurora
Scyclad Passage (περιλαμβάνεται μόνο σε ειδικές εκδόσεις του άλμπουμ)
Masters Of Rain And Storm
Eostre

  • SHARE
  • TWEET