Στην Αθήνα η τελευταία συναυλία των UFO

Tο θρυλικό συγκρότημα θα εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της τελευταίας περιοδείας του

06/09/2021 @ 15:29

Επειτα από μια πορεία 50 ετών, οι UFO ανακοίνωσαν την ιστορική τελευταία τους συναυλία, η οποία θα διεξαχθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2022.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο συγκρότημα, αποκάλυψε τις νέες ημερομηνίες της τελευταίας του περιοδείας, έπειτα από εκ νέου προγραμματισμό τους εξαιτίας της πανδημίας, η οποία θα περιλαμβάνει μερικές ξεχωριστές στάσεις.

Ανάμεσα σε αυτές, θα είναι η εμφάνισή τους στο Fuzz Club στην Αθήνα στις 29 Οκτωβρίου 2022, που θα αποτελέσει και τερματικό σταθμό της σπουδαίας σταδιοδρομίας του σχήματος, ενώ την προηγούμενη ημέρα θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club.

Εκκινώντας από το Αννόβερο την Δευτέρα 20 Ιουνίου του επόμενου καλοκαιριού, όπου και θα διεξαχθεί μια, ανοιχτή προς το κοινό, πρόβα από τη μπάντα με μόλις 80 παρευρισκόμενους, καθώς και μια ιδιωτική εμφάνιση την επόμενη ημέρα με μόλις 300 εισιτήρια, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα του πλήρους σετ της επικείμενης περιοδείας, οι UFO θα ξεκινήσουν το τελευταίο τους ταξίδι που θα κλείσει σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Η επιλογή της Αθήνας για τη συγκεκριμένη συναυλία δεν ήταν τυχαία, αφού η εμφάνιση των UFO στην πόλη τον Φεβρουάριο του 2004 ήταν η πρώτη με τον κιθαρίστα Vinnie Moore στη σύνθεση τους.

Σχολιάζοντας την συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση, ο ιδρυτής και τραγουδιστής του σχήματος Phil Mogg δήλωσε:

«Επειτα από τόσα χρόνια με αμέτρητα highlights, φανταστικές εμπειρίες και πολλές όμορφες αναμνήσεις - καθώς και μερικές δύσκολες στιγμές, προφανώς - θα είναι ένα φινάλε αντάξιο ενός δια ζώσης αποχαιρετισμού προς τους οπαδούς μας. Αντιλαμβάνομαι πως θα υπάρχουν μερικές ιδιαίτερα συναισθηματικές στιγμές και για τις δύο πλευρές».

Μπορείτε να δείτε όλες της ημερομηνίες της περιοδείας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Δείτε επίσης:

UFO: Το φαινόμενο

  • SHARE
  • TWEET