Ο Tuomas Holopainen μας συστήνει τους Auri

Μαζί με την σύζυγό του στο νέο project

26/06/2017 @ 18:03

Οι Auri, το νέο project του mainman και κιμπορντίστα των Nightwish, Tuomas Holopainen και της συζύγου του, της δημοφιλούς Φινλανδής τραγουδίστριας Johanna Kurkela (Sonata Arctica), υπέγραψε συμβόλαιο με την Nuclear Blast. Το ντεμπούτο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Οι Auri ξεκίνησαν την πορεία τους με τρεις ανθρώπους που μοιράστηκαν την ανάγκη τους για μουσική που δεν μπορεί να απλά περιγραφεί μόνο με λέξεις. Ένα μαγικό είδος ήχων που ακούγεται καθώς πέφτεις μαζί με την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων. Το πρώτο τραγούδι που γεννήθηκε κάτω από αυτό το πρίσμα, το "Aphrodite Rising", ακούστηκε το 2011. Πλέον έχουν «αναδυθεί» ακόμη δέκα τραγούδια.

Η Kurkela δάνεισε την μοναδική φωνή της στο τρίο, ενώ ο Holopainen και ο Βρετανός συνθέτης και πολυοργανίστας Troy Donockley έγραψαν τις νότες για τα υπόλοιπα όργανα. Με την αρωγή μουσικών και φίλων, ο δίσκος πήρε την τελική του μορφή υπό την καθοδήγηση του ηχολήπτη Tim Oliver (Robert Plant, Stone Roses, New Order), στα Real World Studios την Νότιας Αγγλίας.

Πλέον οι Auri είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τους ακροατές τους στις σκιές πίσω από τον καθρέπτη και να ξυπνήσουν πλάσματα της φαντασίας με το δισκογραφικό τους ντεμπούτο.

Οι Auri είναι:
Johanna Kurkela: Φωνές, βιόλα
Tuomas Holopainen: πλήκτρα, φωνητικά
Troy Donockley: ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, μπουζούκι, πνευστά, πλήκτρα, bodhran, φωνές

  • SHARE
  • TWEET