Ο Richie Sambora ετοιμάζει country δίσκο με την Orianthi

Ο πρώην κιθαρίστας των Bon Jovi «συναντά» την πρώην κιθαρίστρια της μπάντας του Alice Cooper

27/05/2016 @ 12:25

Ο πρώην κιθαρίστας των Bon Jovi, Richie Sambora ετοιμάζει ένα καινούργιο δίσκο με την Orianthi, ο οποίος θα αποτελέσει μια στροφή προς country ακούσματα για τους δυο μουσικούς.

Σύμφωνα με λεγόμενα της πρώην κιθαρίστριας της μπάντας του Alice Cooper ο νέος δίσκος έχει σαφή country κατεύθυνση: «Είμαι μεγάλη fan της country. Το σπουδαίο στοιχείο της συγκεκριμένης μουσικής είναι η αφηγηματικότητά της. Οι ιστορίες των τραγουδιών της είναι συναρπαστικές και ιδιαίτερα δομημένες κάτι το οποίο προκάλεσε στον Richie και σε εμένα την ανάγκη εξερεύνησής της».

Το άλμπουμ δεν έχει ακόμα ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά περιγράφεται ως μια δουλειά που έχει στο επίκεντρό της τα φωνητικά και την κιθάρα.

Η Orianthi αναφέρει: «Υπάρχουν κομμάτια που τραγουδάω και ο Richie αναλαμβάνει τα backing vocals και αντίστροφα. Υπάρχουν, βέβαια, και τραγούδια στα οποία τραγουδάμε μαζί».

Οι δυο κιθαρίστες, ζευγάρι και στη ζωή από το 2013 όταν συναντήθηκαν στα παρασκήνια συναυλίας, ξεκίνησαν να δουλεύουν το ντουέτο δίσκο τους την περασμένη χρονιά έχοντας ως συνοδοιπόρο στην παραγωγή, τον Bob Rock.

  • SHARE
  • TWEET