O Alex Lifeson δημοσιοποιεί δύο νέα κομμάτια

Οι συνθέσεις αποτελούν την πρώτη μουσική κυκλοφορία του κιθαρίστα των Rush έπειτα από τον θάνατο του Neil Peart

16/06/2021 @ 11:52

O θρυλικός κιθαρίστας των Rush, Alex Lifeson, προχώρησε σε δύο αποκαλύψεις.

Αρχικά, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου προσωπικού του μοντέλου Epiphone Les Paul κιθάρας, ονόματι "Alex Lifeson Les Paul Standard", ενώ συνόδευσε το νέο με τη δημοσιοποίηση δύο καινούριων συνθέσεων.

Τα κομμάτια, που ονομάζονται "Kabul Blues" και "Spy House", όπως φαίνεται αποτελούν την πρώτη νέα μουσική με την υπογραφή του Lifeson έπειτα από τον θάνατο του Neil Peart.

Οι δύο ορχηστρικές συνθέσεις, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε στον προσωπικό ιστότοπο του Lifeson, βρίσκουν τον μουσικό να συνοδεύεται από τους Καναδούς Andy Curran (μπάσο) και David Quinton Steinberg (τύμπανα).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κιθαριστικού μοντέλου εδώ, ενώ η Gibson συνόδευσε την αποκάλυψη της κυκλοφορίας του με τη δημοσιοποίηση ενός πεντάλεπτου video που εξιστορεί την, επί 50 χρόνια, συνεργασία της με τον κιθαρίστα, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο τραγούδια σηματοδοτούν επίσης τις πρώτες μουσικές κυκλοφορίες του Lifeson έπειτα από το κύκνειο άσμα των Rush, "Clockwork Angels" του 2012, το οποίο και αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Δείτε επίσης:

Rush: Οι Lifeson και Lee θέλουν να συνεργαστούν ξανά

  • SHARE
  • TWEET