Rudimentary Peni: Επιστρέφουν με νέο άλμπουμ έπειτα από 26 χρόνια

Το ιστορικό συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα δύο δείγματα από την επερχόμενη κυκλοφορία

08/03/2021 @ 11:22

Οι Βρετανοί anarcho-punk/death rock βετεράνοι Rudimentary Peni ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ έπειτα από 26 χρόνια.

Το επιδραστικό συγκρότημα, έπειτα από μια σειρά από EP's την οποία διαδέχθηκε μια παρατεταμένη περίοδος αδράνειας τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με το mini LP "Great War", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου μέσω της Sealed Records.

Η περιγραφή του δίσκου, γραμμένη από τον Jensen Ward (Iron Lung), δίνοντας το στίγμα σχετικά με την επιστροφή της μπάντας, αναφέρει:

«Ηχογραφημένο αρκετά χρόνια πρωτού οι Rudimentary Peni βυθιστούν σε άλλη μια μυστηριώδη απραγία, το "Great War" έρχεται επιτέλους στο φως της δημοσιότητας. Επεκτείνοντας τον ήχο και τις θεματικές του "Wilfred Owen" single (2009, η μπάντα έκρινε σκόπιμο αυτή τη φορά να επικεντρωθεί σε μια πιο μηχανοποιημένη προσέγγιση, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν περισσότερες ανθρώπινες πτυχές στον ήχο τους, προσφέροντας δέκα οδυνηρά οικεία τραγούδια, γεμάτα από λαμπρό άγχος και απεγνωσμένη απλότητα.

Το "Great War" παγιώνει μια νέα περίοδο, στην διαρκή μεταμόρφωση που είναι η τρέλα της εξέλιξης του ήχου των Rudimentary Peni. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει ολοκαίνουριο artwork από τον Nick Blinko».

Το συγκρότημα, μέσω του bandcamp του έδωσε στη δημοσιότητα και δύο δείγματα από την επιστροφή του, και συγκεκριμένα τα τραγούδια "Anthem For Doomed Youth" και "Path Of Glory".

Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Arthur Rizk ενώ η Sealed Records ανακοίνωσε πως το 2021 και 2022 αναμένεται να επανεκδόσει το σύνολο της δισκογραφίας του εμβληματικού συγκροτήματος.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "Great War".

1. Anthem For Doomed Youth
2. Path Of Glory
3. Crimson Sun
4. Mental Cases
5. Asleep
6. Blood For Seed
7. Soldier's Dream
8. Strange Meeting
9. Witness
10. The Old Lie

  • SHARE
  • TWEET