Randy Blythe: «Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα αλλιώς θα τρελαθώ»

Ο τραγουδιστής των Lamb Of God δηλώνει ανοιχτά ότι χρειάζεται προσωπικό χρόνο

17/08/2017 @ 14:02

Ο Randy Blythe συνεχίζει να δηλώνει ανοιχτά ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με τους Lamb Of God ώστε να εστιάσει στην προσωπική του ζωή.

Το συγκρότημα από το Richmond έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια περιοδεύοντας για τον πιο πρόσφατο δίσκο του, "VII: Sturm Und Drang" του 2015, ο οποίος άντλησε έμπνευση και από την προφυλάκιση του τραγουδιστή στην Τσεχία για την δολοφονία ενός θαυμαστή, κατηγορία για την οποία αργότερα κρίθηκε αθώος. Η περιπέτεια αυτή τον ώθησε να γράψει και το βιβλίο "Dark Days".

Μιλώντας στον Terry "Beez" Bezer, ο Blythe λέει για το πότε θα ξεκινήσει το προαναγγελθέν hiatus:

«Όταν κλείσει αυτός ο κύκλος συναυλιών... Τώρα περιοδεύουμε με τους Slayer και τους Behemoth, που προστέθηκαν στο τέλος του κύκλου. Όταν κλείσει όλο αυτό, τότε θα έχουμε τελειώσει για λίγο. Γιατί είμαστε στον δρόμο πολύ καιρό, με κάποια διαλείμματα».

Ο Blythe υποστηρίζει πως είναι καλό για ένα συγκρότημα όπως οι Lamb Of God να κάνει μια παύση για να γεμίσει τις δημιουργικές του μπαταρίες. «Αν απλώς συνεχίζεις να εκτοξεύεις προϊόν, οι επόμενες επιλογές σου θα είναι επηρεασμένες από τις προηγούμενες πιο πολύ απ’ όσο θά’πρεπε», εξηγεί, «οπότε πιστεύω πως λίγος νεκρός χρόνος μας δίνει περιθώρια δημιουργικής εξέλιξης».

«Για μένα δεν έχει σημασία αν το timing είναι καλό ή κακό – απλά πρέπει να συμβεί. Προσωπικά ή θα πάρω ρεπό ή θα τα παίξω!»

Ο τραγουδιστής, που τυχαίνει να είναι και ένας έμπειρος φωτογράφος αλλά και φανατικός σέρφερ, παραδέχεται πως «ζορίζεται κάπως υπερβολικά» να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του με την μπάντα και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά του: «Το συγκρότημα καταναλώνει τόσο πολύ από τον ψυχικό μου χώρο που είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να συγκεντρωθώ στις άλλες πλευρές της ζωής μου, δημιουργικές αλλά και προσωπικές. Δηλαδή, χρειάζομαι κάποιον χρόνο με την σύζυγο μου, να κάτσω σπίτι και να είμαι όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πάντα περιμένει καινούριο υλικό, αλλά είμαι άνθρωπος. Είμαι σχεδόν σαράντα επτά και θέλω να είμαι με την γυναίκα μου».

  • SHARE
  • TWEET