Οι Pearl Jam παίζουν ζωντανά τραγούδι από το "Gigaton" για πρώτη φορά

Δείτε την «αποστασιοποιημένη» εκτέλεση του "Dance Of The Clairvoyants"

25/06/2020 @ 14:00

Οι Pearl Jam συμμετείχαν με μια ειδική εμφάνιση στο "All In WA: A Concert For COVID-19 Relief", μια συντονισμένη προσπάθεια από διάφορους φορείς της πολιτείας της Ουάσινγκτον, με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών της περιοχής που επλήγησαν από την πανδημία.

Μεταξύ πλήθους προσωπικοτήτων που εμφανίστηκαν, μέσω διαδικτύου, στην εκδήλωση, ήταν και η ιστορική μπάντα, για μια ειδική εκτέλεση του "Dance Of The Clairvoyants".

Τα μέλη της μπάντας έπαιξαν ζωντανά, ο καθένας από το σπίτι του, το "Dance Of The Clairvoyants",  με την ιδιότυπη αυτή εμφάνιση να αποτελεί την πρώτη ζωντανή παρουσίαση υλικού από το "Gigaton".

Στο video, μπορείτε να δείτε τον Stone Gossard να αναλαμβάνει τα μέλη του μπάσου αντί της κιθάρας, και αντίστοιχα, τον Jeff Ament να αφήνει το «πόστο» του για να επικεντρωθεί στα πλήκτρα, κρατώντας και μια κιθάρα.

Tόσο η οικογένεια του Eddie Vedder, όσο και ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Josh Klinghoffer, που ήταν προγραμματισμένο να συνοδεύσει την μπάντα στην αναβληθείσα, λόγω της πανδημίας, φετινή της περιοδεία, εμφανίζονται στο ιδιαίτερο αυτό video.

  • SHARE
  • TWEET