Η Patti Smith έρχεται στην Αθήνα

Σάββατο 25 Ιουνίου στο Piraeus Academy

19/04/2016 @ 14:34

H Patti Smith, μια από τις σημαντικότερες φιγούρες της ροκ επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα μοναδικό show στο Piraeus Academy το Σάββατο 25 Ιουνίου, όπου και θα ερμηνεύσει με το συγκρότημα της επί σκηνής ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, "Horses", μαζί με ένα best of setlist με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια!
 
Το φθινόπωρο του 1975 η Patti Smith μαζί με το συγκρότημα της μπήκαν στα Electric Lady Studios για να ηχογραφήσουν έναν από τους πλέον επιδραστικούς δίσκους στην ιστορία της ροκ μουσικής, σημείο αναφοράς για δεκάδες μουσικούς του τότε και του σήμερα, το "Horses". «Θα είναι μια αληθινή γιορτή. Μια περήφανη επέτειος», δήλωσε η Patti όταν αποφάσισε να ερμηνεύσει και πάλι στην περιοδεία της ολόκληρο το ντεμπούτο album της. Oι Lenny Kay & ο Jay Dee Daugherty, αυθεντικά μέλη του πρώτου της γκρουπ θα την συνοδέψουν σε ένα περιορισμένο αριθμό shows στην Ευρώπη, στα οποία συγκαταλέγεται και αυτό της χώρας μας.
 
«Για μένα το Πανκ Ροκ είναι η ελευθερία να δημιουργείς, η ελευθερία να είσαι πετυχημένος, η ελευθερία να είσαι αποτυχημένος, η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. Η ελευθερία», αυτό είχε δηλώσει η Patti Smith όσο ο κόσμος αγκάλιαζε την μουσική της και τα "Gloria" και "Free Money" γνώριζαν πρωτοφανή επιτυχία.
 
Η δισκογραφία της φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Ακολούθησαν σπουδαίοι δίσκοι στην καριέρα της ("Radio Ethiopia", "Easter"), αποδεικνύοντας πως ένα αστέρι της ροκ είχε γεννηθεί. Αντισυμβατική, δυναμική, ποιήτρια και μουσικός, γεμάτη ενέργεια της άφηνε άναυδους κοινό και κριτικούς στις συναυλίες της, κατάφερε να γίνει συνώνυμο της έννοιας του καλλιτέχνη που τολμά, οραματίζεται, αντιστέκεται μα πάνω από όλα γεννά τέχνη! «Ένας καλλιτέχνης φορά το έργο του στη θέση των πληγών του», είχε δηλώσει, ενώ οι μουσικόφιλοι και όχι μόνο βρήκαν στους ήχους του “People Have The Power” έναν μοναδικό και αξεπέραστο ύμνο αντίστασης σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας κάνουν να χάνουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα.
 
Η Patti Smith λοιπόν επιστρέφει στην Ελλάδα για να δώσει ένα μοναδικό show το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Piraeus Academy, τιμώντας το Horses, το οποίο και θα ερμηνεύσει ολόκληρο, μαζί με ένα best of setlist από τα πιο όμορφα τραγούδια της!
 
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την καλοκαιρινή νύχτα, που θα ανήκει πάνω από όλα στους εραστές της μουσικής της ιέρειας της ροκ!
 
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στην πρώτη φάση της προπώλησης κοστίζουν 28€.
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στην πρώτη φάση της προπώλησης κοστίζουν 30€.
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στην τελευταία φάση της προπώλησης κοστίζουν 32€.
Τα V.I.P. εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον εξώστη κοστίζουν 60€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων).
 
H προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.
 
Σημεία προπώλησης:
 
Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366.
 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
 
Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET