Οι Pantera θα περιοδεύσουν το 2023

Άγνωστο ποιοί μουσικοί θα πλαισιώσουν τους Phil Anselmo και Rex Brown στις επερχόμενες συναυλίες

14/07/2022 @ 11:49

Όπως φαίνεται, τα εναπομείναντα μέλη των Pantera, δηλαδή οι Phil Anselmo και Rex Brown, ανακοίνωσαν περιοδεία υπό το όνομα του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το Billboard, οι δύο μουσικοί υπέγραψαν συμβόλαιο με την Artist Group International με σκοπό την πραγματοποίηση συναυλιών στη Βόρεια Αμερική το 2023.

Η είδηση, διαδέχεται σχετικές δηλώσεις του Anselmo την περασμένη χρονιά σύμφωνα με τις οποίες ήταν θετικός στο να επανενωθεί με τον Rex Brown με σκοπό μια περιοδεία αφιερωμένη στη μουσική του ιστορικού συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια, με το προσωπικό του σχήμα, The Illegals, περιόδευε με ένα σετ επικεντρωμένο στους Pantera, γεγονός που, όπως δήλωσε, άρεσε στον Brown.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο ποιοί μουσικοί θα πλαισιώσουν τους Brown και Anselmo στην περιοδεία, αντικαθιστώντας τα αδέρφια Abbott, φημολογία των τελευταίων ωρών να αναφέρει πως πρόκειται για τους Charlie Benante και Zakk Wylde σε τύμπανα και κιθάρες αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο μουσικούς που έχουν εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεσή τους να συμμετείχαν σε ένα σχετικό εγχείρημα, αν και αξίζει να σημειωθεί πως το 2021 με δηλώσεις του ο Brown είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Wylde.

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη εξέλιξη γύρω από την επαναδραστηριοποίηση των Pantera.

Δείτε επίσης:

Ο Dimebag ήθελε να επανασυνδέσει τους Pantera πριν το θάνατό του

  • SHARE
  • TWEET