Obituary: Σειρά διαδικτυακών συναυλιών με έμφαση στην κλασική τους περίοδο

Οι συναυλίες θα περιλαμβάνουν αποδόσεις ολόκληρων των "Slowly We Rot" και "Cause Of Death" μεταξύ άλλων

24/09/2020 @ 10:09

Μια σειρά από τρεις διαδικτυακές συναυλίες ανακοίνωσαν οι θρύλοι του αμερικανικού death metal, Obituary.

Σε αυτές, ρίχνουν το βάρος στην κλασική τους περίοδο, με την πρώτη μετάδοση να λαμβάνει χώρα στις 17 Οκτωβρίου και να βασίζεται σε ολόκληρο το "Slowly We Rot", ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό "Cause Of Death" set και είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου. Η τρίτη και τελευταία εμφάνιση, θα αποτελείται από σπάνια κλασικά και μη τραγούδια.

Οι δύο πρώτες συναυλίες θα μεταδοθούν από τα ESI Streaming Studio στη Tampa, Florida, ενώ η τρίτη από το στούντιο της μπάντας στο Gibsonton, επίσης στη Florida. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισητήρια καθώς και αποκλειστικό merch εδώ.

Σχολιάζοντας αυτήν τους την κίνηση, οι Obituary ανέφεραν:

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Δοκίμασαν κάθε θεραπεία που μπορούσαν να σκεφτούν...Προσπαθούν να εφεύρουν εμβόλιο...αλλά έπειτα από εξετάσεις και το αδιαμφισβήτητο τίμημα σε θανάτους, επιβεβαιώθηκε...Δεν υπάρχει θεραπεία για το Metal!! Και έχοντας αυτό κατά νου, σκοπεύουμε να προσφέρουμε πόνο!

Σας παρουσιάζουμε μια τριπλή επίθεση της μεταδιδόμενης νόσου που είμαστε σίγουροι πως θα ευχαριστήσει τις αισθήσεις σας. Τηρώντας την κοινωνική αποστασιοποίηση, Θα σαπίσουμε μαζί!!!».

Υπενθυμίζουμε πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των βετεράνων, "Obituary", κυκλοφόρησε το 2017.

  • SHARE
  • TWEET