Δίσκος διασκευών στους Motorhead υπό την αιγίδα του φεστιβάλ Psycho Las Vegas

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Ηigh On Fire, Eyehategod, Midnight, Exhorder και μια all-star εκτέλεση του "Ace Of Spades"

23/08/2021 @ 12:16

Οι διοργανωτές του περίφημου φεστιβάλ Psycho Las Vegas ανακοίνωσαν την ίδρυση της δισκογραφικής Psycho Waxxx.

Η πρώτη κυκλοφορία της νεοσύστατης εταιρείας πρόκειται να είναι το Löve Me Förever: A Tribute To Motörhead, που όπως υποδηλώνει η ονομασία του θα είναι ένας δίσκος διασκευών στο θρυλικό συγκρότημα, και αναμένεται να είναι διαθέσιμο το 2022.

Το ενδιαφέρον του εγχειρήματος όμως είναι το γεγονός πως οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτό είναι οι μπάντες του αρχικού lineup της φετινής εκδοχής του φεστιβάλ, που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα 16 συγκροτήματα που εμφανίζονται, και που μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά παρακάτω, είναι ονόματα όπως οι High On Fire, Eyehategod, Midnight, Exhorder, Stöner, κλπ, ενώ το άλμπουμ θα περιέχει και μια all-star διασκευή στο εμβληματικό "Ace Of Spades".

Η εν λόγω εκτέλεση θα αποτελεί τη σύμπραξη των Phil Anselmo (Down, Pantera), Gary Holt (Exodus, Slayer), Chuck Garric (Alice Cooper), Sacha Dunable (Intronaut), Nick Oliveri (Stöner, Queens Of The Stone Age, Kyuss), Dwid Hellion (Integrity), Zach Wheeler και Tom Polzine (Howling Giant).

Μπορείτε να δείτε την αποκάλυψη της κυκλοφορίας από τον Alice Cooper εδώ, καθώς και όλους τους μουσικούς που συμμετέχουν παρακάτω.

High on Fire
Blackwater Holylight w/ Matt Pike
Midnight
Exhorder
Stöner
Psychlona
Creeping Death
The Bridge City Sinners
Lord Buffalo
Relaxer
EyeHateGod
Cephalic Carnage
Death By Stereo
Howling Giant
Mothership
Foie Gras

  • SHARE
  • TWEET