Ο Mark Hoppus των Blink-182 διαγνώστηκε με καρκίνο

Οι Tom DeLonge και Travis Barker εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στην μάχη του μπασίστα

24/06/2021 @ 13:31

O Mark Hoppus, μπασίστας των Blink-182, ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μουσικός ανέφερε:

«Τους τελευταίους τρείς μήνες υποβάλλομαι σε χημειοθεραπείες. Έχω καρκίνο. Είναι απαίσιο και φοβάμαι αλλά την ίδια στιγμή είμαι ευλογημένος που έχω σπουδαίους γιατρούς, οικογένεια και φίλους που θα με βοηθήσουν να το ξεπεράσω. Έχω μπροστά μου αρκετούς μήνες θεραπείας και προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος και αισιόδοξος. Ανυπομονώ να ξεμπερδέψω από την αρρώστεια και να σας δω όλους σε μια συναυλία στο εγγύς μέλλον. Σας στέλνω την αγάπη μου».

Την είδηση ακολούθησε πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης από φίλους, οπαδούς και μουσικούς, μεταξύ των οποίων και οι συνοδοιπόροι του Hoppus στους Blink-182, Travis Barker και Tom DeLonge:

«Αγαπώ και στηρίζω τον Mark, είναι ο αδελφός μου. Θα είμαι μαζί του σε κάθε βήμα του στην προσπάθεια να ξεμπερδέψει και ανυπομονώ να παίξουμε μουσική ξανά μαζί», ανέφερε ο ντράμερ, με τον DeLonge, που αποχώρησε από το σχήμα το 2015, να δηλώνει:

«Γνωρίζω για την προσπάθεια του Mark καιρό τώρα. Και για να προσθέσω στα δικά του λόγια, θα ήθελα να αναφέρω πως είναι δυνατός και ένας υπεράνθρωπος που παλεύει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο με την μεγάλη του καρδιά».

Σημειώνεται πως ο τελευταίος δίσκος των Blink-182, ονόματι "Nine", κυκλοφόρησε το 2019.

  • SHARE
  • TWEET