O Marilyn Manson αποκαλύπτει τον νέο του δίσκο

Δείτε το video του ομότιτλου τραγουδιού από το επερχόμενο concept άλμπουμ του καλλιτέχνη

30/07/2020 @ 10:28

Ο Marilyn Manson ανακοίνωσε πως ο νέος, ενδέκατος δίσκος του, ονόματι "We Are Chaos" θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου από τη Loma Vista.

To νέο άλμπουμ, σε συμπαραγωγή των Shooter Jennings και Manson, είχε ολοκληρωθεί πριν το γενικότερο lockdown, που επικράτησε εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Manson, συνόδευσε την ανακοίνωση του νέου του πονήματος με τη δημοσιοποίηση του video clip για το ομότιτλο τραγούδι.

Σχολιάζοντας, τον δίσκο και την θεματική του, ο Manson δήλωσε:

«Ακούγοντας τώρα το We Are Chaos, μου φαντάζει σαν χθες, ή σαν ο κόσμος να επαναλαμβάνει τον εαυτό του, όπως πάντα. Οι ιστορίες και το ομότιτλο μοιάζουν λες και γράφτηκαν σήμερα. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς να τον ακούσει κανείς, ενώ χωρίζεται σε δύο πλευρές, σαν παραδοσιακό βινύλιο.

Η τελευταία λέξη όμως είναι στον ακροατή που θα πρέπει να συνδέσει τις εικόνες. Η θεματική του δίσκου είναι ο καθρέπτης που φτιάξαμε εγώ και ο Shooter για τους ακροατές, αυτός που δεν μπορούμε να τον κοιτάμε. Υπάρχουν πολλά δωμάτια, συρτάρια, ντουλάπες, αποθήκες, στην ψυχή και την μνήμη μας, αλλά πάντα οι καθρέπτες είναι αυτοί που δεν θέλουμε να κοιτάξουμε.

Τα χέρια μου ήταν στοιχειωμένα όταν έγραφαν αυτούς τους στίχους».

Ο τελευταίος δίσκος του Marilyn Manson, ήταν το προ τριετίας "Heaven Upside Down".

Υπενθυμίζουμε πως το "The Pale Emperor" άλμπουμ του καλλιτέχνη συμπεριλήφθη από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "We Are Chaos", το οποίο είναι μια εικαστική δημιουργία του Manson, αποκλειστικά για τον δίσκο:

01. Red Black And Blue
02. We Are Chaos
03. Don't Chase The Dead
04. Paint You With My Love
05. Half-Way & One Step Forward
06. Infinite Darkness
07. Perfume
08. Keep My Head Together
09. Solve Coagula
10. Broken Needle

  • SHARE
  • TWEET