Αποχώρησε ο Tom Meighan από τους Kasabian

«Είμαι σε καλή κατάσταση τώρα»

07/07/2020 @ 10:29

Από χθες το μεσημέρι, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της μπάντας, ο Tom Meighan αποχώρησε από τους Kasabian.

Η αιτία της αποχώρησης του σπουδαίου τραγουδιστή, ήταν σύμφωνα με την ανακοίνωση της μπάντας, προσωπικά ζητήματα που τον απασχολούσαν καιρό. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε πως:

«Έπειτα από κοινή συναίνεση, ο Tom Meighan αποχωρεί από τους Kasabian. Ο Tom ταλαιπωρείται με προσωπικά προβλήματα εδώ και καιρό, επηρεάζοντας και την συμπεριφορά του, ενώ τώρα θέλει να αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στο να ισορροπήσει πάλι την ζωή του. Δεν θα σχολιάσουμε περεταίρω».

Σε συνέχεια της επιβεβαίωσης της αποχώρησής του, ο Meighan με δική του ανακοίνωση στο Twitter, δήλωσε:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (της αποχώρησής του), θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως είμαι καλά. Είμαι σε καλή κατάσταση τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Θα σας δω πολύ σύντομα».

Ο Meighan ήταν τραγουδιστής της μπάντας από την ίδρυσή της το 1997. Το μέλλον των Kasabian είναι άγνωστο πλέον, μετά από αυτή την είδηση, παρά το γεγονός πως πριν λίγο καιρό ο Meighan μιλούσε για την «ανάγκη ενός νέου δίσκου».

 Ο τραγουδιστής, είχε ανοιχθεί για τα προσωπικά του προβλήματα και λίγα χρόνια πριν, όταν το 2016 είχε δηλώσει πως:

«Η χρονιά ήταν τέλεια για όλους, αλλά για μένα χάλια».

Ο τελευταίος δίσκος των Kasabian, ήταν το προ τριετίας "For Crying Out Loud".

Η τελευταία συναυλία της μπάντας στην χώρα μας έλαβε μέρος το 2017 στα πλαίσια του Ejekt Festival.

Υπενθυμίζουμε πως το "Velociraptor!" των Kasabian βρήκε τη θέση του στους 100 καλύτερους alternative δίσκους της προηγούμενης δεκαετίας όπως τους ανέδειξε η συντακτική ομάδα του site.

  • SHARE
  • TWEET