Το video της High Priority προμηνύει την συναυλιακή επιστροφή των Iron Maiden στην Ελλάδα

Έγινε γνωστή η ημερομηνία ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

20/04/2021 @ 16:04

Με ένα video που έδωσε στην δημοσιότητα πριν από λίγο η High Priority Promotions, προαναγγέλλεται κορυφαίο συναυλιακό γεγονός για τις 16 Ιουλίου του 2022, με αρκετά σημάδια να δείχνουν τους Iron Maiden:

Από την action φιγούρα του Eddie και την αφίσα του "Somewhere In Time", μέχρι το λεκτικό "Your Time Has Come" που βρίσκεται στο ρεφρέν του "The Wicker Man" και το όνομα στο προφίλ του Facebook.

Συγκεκριμένα εμφανίζεται το όνομα Θανάσης Καλαμπόκας, το οποίο παραπέμπει ευθέως σε μήνυμα που είχε εμφανιστεί στις γιγαντοοθόνες του Terra Vive στις 20 Ιουλίου του 2018.

Ακριβώς πριν μια εβδομάδα, επαναπρογραμματίστηκε για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2022 το ευρωπαϊκό σκέλος της καλοκαιρινής περιοδείας Legacy Of The Beast.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στα μέσα του Ιουλίου υπάρχει κενό δέκα ημερών, καθώς στις 10/7 προβλέπεται εμφάνιση στην Αυστρία και το Wiener Neustadt Stadium Open-Air, και στις 20/7 στην Γερμανία (Bremen Bürgerweide).

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, θυμόμαστε τα όσα σπουδαία συνέβησαν το 2018 στην Μαλακάσα, στην τελευταία εμφάνιση των Βρετανών θρύλων στην χώρα μας.

Update 21/4 12.00: Από εχθές το βράδυ, το video δεν είναι διαθέσιμο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Μείνετε στις σελίδες του Rocking για να μάθετε πρώτοι κάθε νεότερη εξέλιξη.

Update 21/4 15.30: Σε ανάρτηση της High Priority Promotions πριν από λίγα λεπτά αναφέρεται το εξής: «Ο Θανάσης Καλαμπόκας "χάθηκε" και πάλι, όμως ο αγώνας του συνεχίζεται! Σύντομα θα τον δείτε σε νέες περιπέτειες. Stay tuned...»

Δείτε ακόμη:

Τα πάντα για τους Iron Maiden

Iron Maiden & West Ham: "Die With Your Boots On" μέρος δεύτερο

Οι Iron Maiden συνεργάζονται με τους Amon Amarth σε επίπεδο μασκότ και gaming

  • SHARE
  • TWEET