Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Enemy Of Reality

Τίτλος, εξώφυλλο, tracklist και ημερομηνία κυκλοφορίας για τον διάδοχο του "Arakhne"

06/01/2023 @ 13:37

Οι Αθηναίοι symphonic metallers Enemy Of Reality έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για το τρίτο, πολυανεμενόμενο άλμπουμ τους, με τίτλο "Where Truth May Lie". Για άλλη μία φορά ο δίσκος διέπεται από μία ενιαία θεματική, μία άκρως σκοτεινή και ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου, φόβου, πάθους, εκδίκησης και οδύνης, που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Εμφανής είναι όπως δηλώνει το ίδιο το συγκρότημα και η μουσική εξέλιξη, μιας που αυτή την φορά γίνεται έντονη χρήση παραδοσιακών οργάνων όπως η Κρητική λύρα και ο αυλός. Το νέο δισκογραφικό δημιούργημα των Enemy of Reality, αναμένεται δίχως άλλο και πάλι ιδιαίτερα πνευματικό και βαθιά συναισθηματικό.

Του εξαιρετικού εξωφύλλου επιμελήθηκε ο Thoth Graphics, η παραγωγή του άλμπουμ έγινε σε συνεργασία του Angelo Vafeiadis και του ίδιου του συγκροτήματος, ενώ η μίξη είναι του Μιχάλη Σκαράκη στα 133 Productions. Τέλος, το mastering έκανε ο Νάσος Νομικός στο Vu Productions Mastering Studio.

Tracklist:
1. Final Prayer
2. Downfall
3. At The Edge Of Madness
4. The Vineyard Song
5. Serenade Of Death
6. Ever-lusting
7. Tears Of Echo
8. Long-forgotten
9. Deliverance
10. Goat-legged Deceiver
11. Baptised In Fire

Το άλμπουμ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου, σε φυσική μορφή, μέσω του Vinylstore, αλλά και ψηφιακά μέσω όλων των διαδεδομένων online streaming services.

Ακολουθήστε τους Enemy of Reality:
Facebook
Instagram

  • SHARE
  • TWEET