H Dolly Parton αποσύρει την υποψηφιότητά της για ένταξη στο Rock And Roll Hall Of Fame

«Παρόλο που είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και κολακευμένη από την υποψηφιότητά μου, δεν νιώθω πως έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα»

15/03/2022 @ 15:02

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε η Dolly Parton, η οποία με ανακοίνωσή της απέσυρε την υποψηφιότητά της για ένταξη στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Η σπουδαία μουσικός, που φέτος απέκτησε την παρθενική της υποψηφιότητα στα πλαίσια του ιστορικού θεσμού, δεν απαρνείται πρόταση για βράβεύσή της για πρώτη φορά.

Στο παρελθόν, έχει απορρίψει το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, όπως της προτάθηκε δις από την κυβέρνηση Trump, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έπραττε το ίδιο και με την νέα ηγεσία του Biden.

Όσον αφορά την ανάρτησή της για τον μουσικό θεσμό, αυτός αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Dolly εδώ! Παρόλο που είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και κολακευμένη από την υποψηφιότητά μου στα πλαίσια του ROck And Roll Hall Of Fame, δεν νιώθω πως έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα οι ψήφοι να μοιραστούν εξαιτίας μου, οπότε επιλέγω να αποχωρήσω από την κούρσα με σεβασμό προς όλες τις πλευρές.

Ελπίζω πως το Hall Of Fame θα δείξει κατανόηση και θα είναι διατεθειμένο να με σκεφτεί ξανά στο μέλλον, εάν πράγματι είμαι άξια. Αυτό βέβαια, με ενέπνευσε να συνθέσω και να κυκλοφορήσω, ένα, ελπίζω σπουδαίο, rock 'n' roll άλμπουμ στο μέλλον, κάτι που ανέκαθεν ήθελα!

Ο σύζυγός μου είναι τεράστιος οπαδός του rock 'n' roll, και πάντα με εμψύχωνε να πράξω κάτι τέτοιο. 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, και σας ευχαριστώ ξανά για την τιμή. Καλή σας τύχη!»

  • SHARE
  • TWEET