Delain: Αποχωρούν όλα τα μέλη πλην του ιδρυτή

Η ολλανδική μπάντα ξαναγίνεται solo project του Martin Westerholt

15/02/2021 @ 16:41

Μετά από δεκαπέντε χρόνια δισκογραφίας, η ολλανδική metal μπάντα, Delain, αποφάσισε να αλλάξει χαρακτήρα. Οι αποχωρήσεις της τραγουδίστριας Charlotte Wessels αλλά και του μπασίστα Otto Schimmelpenninck van der Oije, του κιθαρίστα Timo Somers και του ντράμερ Joey de Boer, ωστόσο, δεν οδηγούν σε διάλυση της μπάντας.

Αυτό διότι ο ιδρυτής των Delain, Martijn Westerholt, αποφάσισε να συνεχισει το συγκρότημα ως solo project στη συνέχεια. «Τα τελευταία χρόνια η συνεργασία μας μέσα στην μπάντα έπαψε να λειτουργεί τόσο καλά όσο στο παρελθόν. Κάποιο από εμάς δεν ήταν πλέον χαρούμενοι με τους ρόλους τους. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να βρούμε μια λύση για πάνω από ένα χρόνο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

«Ως αποτέλεσμα αυτού, θα συνεχίσουμε ο καθένας χωριστά. Είμαι στεναχωρημένος που έληξε αυτή η συνεργασία, αλλά την ίδια στιγμή είμαι ευγνώμων για τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Συνεχίζω με τους Delain, όπως ξεκίνησα, σαν solo project με καλεσμένους. Αρκετά γνώριμα πρόσωπα θα επιστρέψουν στον επόμενο δίσκο» δήλωσε ο ιθύνων νους τους.

Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος δίσκος του ολλανδικού συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο «Apocalypse & Chill».

  • SHARE
  • TWEET