Προσωρινός αντικαταστάτης του Steve Morse στους Deep Purple

Οι δηλώσεις του κιθαρίστα και των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος

01/04/2022 @ 08:49

Οι Deep Purple ανακοίνωσαν ότι ο Steve Morse θα απέχει από τις δραστηριότητες του συγκροτήματος στο επόμενο διάστημα για οικογενειακούς λόγους, παραμένοντας βεβαίως κανονικό μέλος.

Αντικαταστάτης του για τις επερχόμενες συναυλίες του Μαΐου, του Ιουνίου και του Ιουλίου θα είναι Simon McBride, ο οποίος έχει περιοδεύσει μεταξύ άλλων με τον Ian Gillan και τον Don Airey.

Ο Steve Morse δήλωσε:

«Γεια σε όλους. Μόλις έκανα μερικές συναυλίες με το συγκρότημα, μετά από χρόνια που δεν έπαιζα ζωντανά. Είναι μια γλυκόπικρη, υπέροχη στιγμή να βρεθούμε μαζί.

Ωστόσο, η αγαπημένη μου σύζυγος Janine δίνει μάχη με τον καρκίνο. Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν τόσες πολλές πιθανές επιπλοκές και ερωτηματικά, που όση ώρα μας απομένει στη ζωή μας, απλά πρέπει να είμαι εκεί μαζί της.

Δεν φεύγω από το συγκρότημα, ελπίζω ότι εφόσον βρεθεί σε μια καθαρή κατάσταση, μπορώ να συμμετάσχω ξανά στην περιοδεία. Ωστόσο, δεν βλέπω κάποια πιθανή κατάσταση που θα μου επέτρεπε να κάνω περιοδείες στο εξωτερικό στο άμεσο μέλλον. Συνεχίζω να έχω το προνόμιο να είμαι μέλος του οικογενειακού δέντρου των Purple, και επίσης να νιώθω την καταπληκτική υποστήριξη τόσων πιστών θαυμαστών και της υπόλοιπης μπάντας.

Υπάρχει ένας πιστοποιημένος κιθαρίστας παγκόσμιας κλάσης έτοιμος να αναλάβει για τα ζωντανές εμφανίσεις τον οποίο σίγουρα όλοι θα χαρούν να ακούσουν.

Εκτιμώ όλες τις ειλικρινείς προσευχές σας για τη Janine και σας ευχαριστώ όλους.»

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice και Don Airey δήλωσαν:

«Όλες μας οι σκέψεις είναι με τη Janine κατά τη διάρκεια της μάχης της κατά του καρκίνου και επίσης με τον Steve, ενώ στηρίζει τη γυναίκα του σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Ελπίζουμε ότι ο Steve θα μπορέσει να επιστρέψει μαζί μας στο δρόμο αργότερα φέτος.»

Ο Simon McBride δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μου ζητήθηκε να αντικαταστήσω τον Steve και να παίξω για ένα τόσο εμβληματικό rock συγκρότημα όπως οι Deep Purple. Είναι καταπληκτικοί μουσικοί και καταπληκτικοί άνθρωποi. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βγω να παίξω όλα αυτά τα εμβληματικά τραγούδια και να ροκάρω στη σκηνή με τέτοιους θρύλους. Οι σκέψεις μου είναι με τον Steve και την Janine και την οικογένειά τους.»

  • SHARE
  • TWEET