Dee Snider: «Προσβλητική προς το κοινό» η επάνοδος συγκροτημάτων που έχουν αποσυρθεί

Ο frontman των Twisted Sister «περνάει ένα χεράκι» Ozzy, Kiss και Scorpions...

06/11/2017 @ 10:21

Ο Dee Snider δεν άφησε περιθώρια για επάνοδο των Twisted Sister στην σκηνή.

Ο frontman, μιλώντας πρόσφατα σε ραδιοσταθμό της Νέας Υόρκης, δήλωσε απερίφραστα ότι «ενοχλείται πολύ» όταν συγκροτήματα που έχουν αποσυρθεί, επανέρχονται.

«Το θεωρώ προσβολή προς το κοινό, ιδίως όταν το έχεις βάλει να πληρώσει εξτρά για εκείνα τα αποχαιρετιστήρια show, όπως τότε με τα 'No More Tours' μπλουζάκια του Ozzy [Osbourne]. Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε; Πραγματικά τώρα; Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Kiss – αποχαιρέτησαν τον Ace [Frehley] και τον Peter [Criss], υποθέτω. Πιστεύω πως είναι προσβλητικό.»

Και συνεχίζει: «Οι Scorpions έλεγαν τρία χρόνια αντίο από σκηνής και μετά άλλαξαν γνώμη. Δεν θέλω να φύγουν, αλλά αν ανακοινώσεις κάτι τέτοιο και μας το πεις, τότε θα πρέπει να το κάνεις. Μείνετε για πάντα – σας αγαπάμε, Scorpions- αλλά μην κάνετε τριετή αποχαιρετιστήρια και την επομένη αλλάζετε γνώμη. Καθόλου cool, Scorpions!».

«Εμείς στους Twisted, όπως ακριβώς και οι Mötley Crüe, έχουμε χωνέψει ότι αυτό ήταν, τελειώσαμε. Δεν έχω καμία πρόθεση να επιστρέψω. Δεν θέλω να γίνω ένας απ’ αυτούς που παίρνουν πίσω τον λόγο τους κι αν το κάνω ποτέ, ελπίζω ο κόσμος να μου ρίξει πίσσα και πούπουλα...» 

Ο Snider αυτήν την περίοδο εργάζεται μαζί με τον Jamey Jasta των Hatebreed πάνω σε ένα «πολύ επιθετικό» και «αληθινά metal» σόλο άλμπουμ, το οποίο και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018.

  • SHARE
  • TWEET