Οι Death Before Dishonor επιστρέφουν στην Αθήνα για μία εμφάνιση

Special guests οι Black Mamba και Final Daze

31/01/2023 @ 17:36

HARDCORE AT IT'S FINEST!!!

DEATH BEFORE DISHONOR Live at An Club!

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Βοστώνη - Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη - Βοστώνη, οι δύο κυρίαρχες πόλεις στη hardcore punk σκηνή της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, πόλεις που διαμόρφωσαν τη συγκεκριμένη μουσική στη μορφή που είναι σήμερα.

Από τη σκηνή της Βοστώνης πολλά είναι τα συγκροτήματα που έχουν ξεχωρίσει και έχουν γράψει τη δική τους ιδιαίτερη ιστορία. Από τους American Nightmare, Gang Green, The Hope Conspiracy, Bane, DYS, Ten Yard Fight ως τους SSD, Slapshot, Blood for Blood και φυσικά τους Death Before Dishonor.

Οι Death Before Dishonor είναι παλιοί γνώριμοι στο ελληνικό κοινό από τα live που έχουν δώσει στο παρελθόν. Ξεκίνησαν το 2000. Ένα χρόνο μετά είχαν έτοιμο το "Wartime" (demo). To 2002 ηχογραφούν το "True Till Death" στη Spook City.

Σειρά είχε το 2005 το "Friends, Family, Forever" στην Bridge 9, που επρόκειτο να κάνει γνωστούς τους Death Before Dishonor στο ευρύτερο κοινό κυρίως της Ευρώπης. Ακολούθησαν το 7" split με τους Black Friday '29 (Bridge 9, 2006) και το 7" "Break Through It All" (Bridge 9, 2007) καθώς και τα full length "Count Me In" (Bridge 9, 2007) και "Better Ways To Die" (Bridge 9, 2009).

Μετά από πληθώρα εμφανίσεων σε festivals και συμμετοχή σε διάφορα tours (άλλοτε ως support band και άλλοτε ως headliners), επιστρέφουν στη δισκογραφική δουλειά το 2019, με το full length "Unfinished Business" (Bridge 9).

Oι Death Before Dishonor συνδυάζουν στον ήχο τους το βαρύ beatdown hardcore με τα working class sing lalong των Dropkick Murphys (η punk rock σκηνή της Βοστώνης δύσκολα ξεχνά τις κοινωνικές της καταβολές…), τα riffs των  Slayer και, τέλος, το πιο σκληρό punk rock edge των Rancid. Ένας πραγματικά βοστωνέζικος hardcore punk ήχος.

Έρχονται στην Αθήνα για ακόμα μια φορά, για να βάλουν φωτιά στο pit με τα riffs τους και να μοιραστούν το μικρόφωνο με παλιούς και νέους φίλους, σε singalong 'περιπέτειες' ( …όταν ο Bryan δίνει το μικρόφωνο κάποιος τρέχει εύκολα να το πιάσει, δύσκολα όμως φεύγει απο το pile-on!!! A life time experience of real hardcore gig!!!). Οι Death Before Dishonor θα βρίσκονται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στη σκηνή του ΑΝ club, για μία και μοναδική ζωντανή εμπειρία στον ήχο του Boston hardcore!

Special guests: Black Mamba και Final Daze

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 20€ (προπώληση), 22€ (ταμείο)

Σημεία προπώλησης:
Oldschool – Σολωμού 13, Εξάρχεια
Rhythm Records – Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια
Full Moon – Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια 
Full Moon- Νορμάνου 7, Μοναστηράκι

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET