Dave Lombardo: «Θα πεθάνω με τις μπαγκέτες στα χέρια»

Ο διάσημος ντράμερ δήλωσε ατρόμητος και απέρριψε κάθε ενδεχόμενο απόσυρσής του

05/01/2021 @ 11:08

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Ultimate Guitar, o Dave Lombardo κλήθηκε να απαντήσει στο πώς αντιλαμβάνεται την κληρονομιά που θα αφήσει στην μουσική, όταν αποσυρθεί.

Ο πρώην ντράμερ των Slayer όμως, ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί, απαντώντας αφοπλιστικά:

«Δεν σκοπεύω να παρατήσω τις μπαγκέτες. Θα πεθάνω με αυτές στα χέρια. Δεν πρόκειται να αποσυρθώ. Ούτε το μεγαλύτερο οικονομικό ποσό στον κόσμο δεν θα με ωθήσει στην απόσυρση.

Αγαπώ αυτό που κάνω, αγαπώ την μουσική. Οι μουσικοί δεν αποσύρονται, απλώς πάνε σε άλλο συγκρότημα ή ασχολούνται με κάποιο άλλο project.

Δεν πιστεύω σε αυτόν τον όρο. Ο Buddy Rich έπαιζε μέχρι τα 80 του. Αυτό είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου από όταν ήμουν μικρό παιδί, θαύμαζα τους μεγαλύτερους μουσικούς που συνέχιζαν. Ο Ed Shaughnessy μου είχε γράψει ένα πανέμορφο γράμμα και γνωριστήκαμε. Έπαιζε για χρόνια στο Tonight Show with Johnny Carson, έπαιζε καλά μέχρι τα γεράματά του.

Είναι καλό και για την υγεία μας, είναι ευεργετικό για τα πνευμόνια μας και την ενδυνάμωση του σώματός μας.

Κατά κάποιο τρόπο έχω γίνει ατρόμητος, τίποτα δεν με τρομάζει πλέον. Αν θες να συνθέσεις κάτι και με προσεγγίσεις, θα το δεχθώ. Πριν δέκα χρόνια κάποιος με είχε προσεγγίσει για να συνθέσουμε το soundtrack ενός ντοκιμαντέρ και είχα δεχθεί».

Ο Lombardo το 2020 συμμετείχε στην επανένωση των Mr. Bungle κυκλοφορώντας με την μπάντα το "The Raging Wrath Οf The Easter Bunny", επανηχογράφηση του περίφημου demo τους από το 1986.

  • SHARE
  • TWEET