Chad Channing: «Δε μετανιώνω που έφυγα από τους Nirvana λίγο πριν το "Nevermind"»

Ο πρώιμος ντράμερ του συγκροτήματος εξομολογείται…

03/04/2018 @ 18:08
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Chad Channing, ντράμερ της πρώτης εποχής των Nirvana, μίλησε για το αν έχει μετανιώσει που έφυγε από το συγκρότημα λίγο πριν από την εκτίναξή του με το κλασικό, πλέον, "Nevermind" (1991).
 
O Channing μέλος του συγκροτήματος από το 1988 ως και το 1990 και ντράμερ της πρώτης επίσημης κυκλοφορίας, "Bleach", ανέφερε σχετικά:
 
«Δεν έχω μετανιώσει καθώς πιστεύω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι του πάζλ για μερικά χρόνια ενώ, αργότερα η μπάντα είχε ανάγκη από κάτι διαφορετικό. Οι διαφορές μας είχαν να κάνουν μόνο με τη μουσική. Μείναμε για πάντα φίλοι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τους είδα μαζί με τον Dave [Grohl] σε ένα μέρος που λεγόταν OK Hotel. Πρέπει να είχε περάσει ένας χρόνος και είχαμε μια πολύ εγκάρδια επαφή. Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Dave. Είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω πόσο ωραίος τύπος ήταν».
 
Και συνεχίζοντας:
 
«Δεν έχω δεύτερες σκέψεις ούτε κακή βούληση. Μερικές φορές αυτά συμβαίνουν και απλά πρέπει να συνεχίσεις με κάτι άλλο. Αναπολώ εκείνες τις ημέρες και νιώθω πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που είχα ένα μικρό ρόλο σε κάτι τόσο μεγάλο».
 
Όταν ρωτήθηκε για τα αγαπημένα του κομμάτια από το "Bleach":
 
«Πάντα μου άρεσε πολύ το "Swap Meet". Είναι το αγαπημένο μου από τον δίσκο. Επίσης μου άρεσε να παίζω το "Sifting"».
  • SHARE
  • TWEET