Ο Bruce Dickinson για το setlist της επερχόμενης περιοδείας του

Τα άλμπουμ και τα τραγούδια πέραν του "The Mandrake Project"

22/01/2024 @ 11:03

Μιλώντας στο Noise11.com, ο Bruce Dickinson αποκάλυψε μερικά βασικά στοιχεία για το setlist της επερχόμενης περιοδείας του, που θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Καταρχάς, ο Dickinson δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παίξει ολόκληρο το "The Mandrake Project", καθώς έχουν περάσει 19 χρόνια από την κυκλοφορία του "Tyranny Of Souls" και πολλά χρόνια που δεν έχει περιοδεύσει με το προσωπικό του σχήμα.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το setlist θα βασιστεί στα άλμπουμ που δημιούργησε με τον Roy Z. Αφετηρία θα είναι το "Balls To Picasso" του 1994, ενώ δεν θα περιλαμβάνεται υλικό το "Tattooed Millionaire" του 1990 και πιθανότατα από το "Skunkworks" του 1996.

Πιο συγκεκριμένα, σίγουρα θα πρέπει να θεωρούνται τα "Tears Of The Dragon", "Accident Of Birth", "Chemical Wedding" και τρία με τέσσερα τραγούδια από το "The Mandrake Project".

Εκτός από τον frontman των Iron Maiden, η σύνθεση του σχήματος που θα περιοδεύσει περιλαμβάνει τον παραγωγό Roy "Z" Ramirez στις κιθάρες, τον Dave Moreno στα τύμπανα, την Tanya O'Callaghan στο μπάσο και τον Mistheria στα πλήκτρα.

Ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούλιο, μαζί με τους Judas Priest και τους Accept, στα πλαίσια του Release Athens Festival 2024.

  • SHARE
  • TWEET