Η επιστροφή των Architects…

Δείτε το πρώτο single, "Hereafter", από το επερχόμενο "Holy Hell"

12/09/2018 @ 14:28

Οι Architects επιστρέφουν με ανακοινώσεις για το νέο τους άλμπουμ, ένα νέο single και μια μεγάλη περιοδεία στην οποία θα είναι headliners. 

Η μπάντα από το Brighton αναμένεται να κυκλοφορήσει το όγδοο κατά σειρά άλμπουμ της, "Holy Hell", στις 9 Νοεμβρίου.

Συνοδεύοντας την ανακοίνωση δίνουν στη δημοσιότητα και ένα ολοκαίνουργιο video για το single "Hereafter" –δείτε το εδώ-.

Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά από τον θάνατο του κιθαρίστα Tom Searle.

Ο ντράμερ της μπάντας και αδερφός του αποθανόντα, Dan Searle, αναφέρει σχετικά:

«Τους πρώτους μήνες δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τον θάνατο του Tom. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως υπάρχουν δυο επιλογές. Είτε να παραμείνεις στη θλίψη και να την αφήσεις να σε νικήσει, είτε να αντλήσεις έμπνευση από όλο αυτό και να ζήσεις τη ζωή με τους συνοδοιπόρους σου, όπως ακριβώς θα ήθελε και ο Tom. Ένιωσα ιδιαίτερη ευθύνη κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού το άλμπουμ. Ήθελα όποιος το ακούσει να νιώσει ότι μέσα στο σκοτάδι υπάρχει και φως. Υπάρχει και η αξία του πόνου. Από τον πόνο μαθαίνεις, ωριμάζεις και εξελίσσεσαι». 

Θυμίζουμε πως το τελευταίο single των Architects, "Doomsday", κυκλοφόρησε πέρυσι, ενώ η προηγούμενη δουλειά τους, "All Our Gods Have Abandoned Us" συμπεριλήφθηκε στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2016, από την συντακτική ομάδα του rocking.gr.

Το tracklist του "Holy Hell":

1. Death Is Not Defeat 
2. Hereafter 
3. Mortal After All 
4. Holy Hell 
5. Damnation 
6. Royal Beggars 
7. Modern Misery 
8. Dying To Heal 
9. The Seventh Circle 
10. Doomsday 
11. A Wasted Hymn

  • SHARE
  • TWEET