Aυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει ο Brian Johnson

Χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο απολαυστικές αφηγήσεις στην ιστορία του rock 'n' roll

13/04/2021 @ 12:23

O frontman των AC/DC, Brian Johnson, αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα αυτοβιογραφία του εντός της χρονιάς.

Ο τραγουδιστής, που πρόσφατα επέστρεψε στην θρυλική μπάντα με τους οποίους κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το "Power Up", στρέφεται τώρα στην κυκλοφορία του "The Lives Of Brian" που θα είναι διαθέσιμο στις 26 Οκτωβρίου μέσω της Penguin Books Ltd.

Σχολιάζοντας την απόφασή του ο Johnson, αναφέρει:

«Είχα κάποιες μεγάλες νύχτες και κάποιες σπουδαίες νύχτες. Κακές μέρες αλλά και πολλές καλές. Εξελίχθηκα από παιδί της χορωδίας σε έναν rock 'n' roll τραγουδιστή και τώρα έκατσα και έγραψα ένα βιβλίο για αυτό.

Η βιογραφία, που χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο απολαυστικές αφηγήσεις στην ιστορία του rock 'n' roll, το "The Lives Of Brian" θα καλύπτει την πορεία του από τα παιδικά του χρόνια στο Dunston και την παρακολούθηση μιας συναυλίας του Little Richard στην τηλεόραση που του άλλαξε τη ζωή, τις πρώτες του καλλιτεχνικές απόπειρες, την audition στο Λονδίνο για τους AC/DC και την κρίση έπειτα από τον θάνατο του Bon Scott, την κυκλοφορία του "Back In Black" έως και το 2016 και το πρόβλημα με την απώλεια ακοής που τον έθεσε προσωρινά εκτός μπάντας».

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το βιβλίο εδώ.

  • SHARE
  • TWEET