Τα video της ημέρας (Bruce Springsteen, My Morning Jacket, Deep Purple, Joe Bomamassa)

14/10/2013 @ 10:50
Ο Bruce Springsteen ερμηνεύει το "Dream Baby Dream" των Suicide σε ένα φορτισμένο video και οι My Morning Jacket διασκευάζουν ζωντανά Fela Kuti με την βοήθεια σπουδαίων καλεσμένων. Mέσα από τα νέα τους DVD, oι Deep Purple και ο Joe Bomamassa διαθέτουν τα "Black Night" και "Dislocated Boy" αντίστοιχα.

Ο Bruce Springsteen ολοκλήρωσε την περιοδεία "Wrecking Ball" και ευχαριστεί τους οπαδούς του με το συναισθηματικά φορτισμένο video clip της διασκευής του στο "Dream Baby Dream" των Suicide.

Δείτε το εδώ.



Οι My Morning Jacket διασκέυασαν στο Late Night With Jimmy Fallon με τη βοήθεια καλεσμένων όπως η Merrill Garbus των tUnE-yArDs και η Brittany Howard των Alabama Shakes το "Sleep Yanga Wake Am" του Fela Kuti. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον δίσκο διασκευών σε συνθέσεις του Νιγηριανού πρωτοπόρου της afrobeat και ακτιβιστή με τίτλο "Red, Hot + Fela".

Δείτε το εδώ.



Το DVD των Deep Purple, "Perfect Strangers Live", κυκλοφορεί σήμερα και μέσα από αυτό η Eagle Rock Entertainment διαθέτει το live video του "Black Night".

Δείτε το εδώ.



Ο Joe Bomamassa κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου τη συλλογή τεσσάρων διπλών DVD "Tour De Force - Live In London" και μέσα από DVD του Hammersmith Apollo προσφέρει στο κοινό το live video του "Dislocated Boy".

Δείτε το εδώ.
  • SHARE
  • TWEET