Rob Halford: «Θα με ενδιέφερε πολύ μια συνεργασία με τη Lady Gaga»

Δηλώνει κι αυτός θαυμαστής της metalhead pop star

19/11/2015 @ 12:54
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Rob Halford των Judas Priest, ρωτήθηκε για μια πιθανή συνεργασία με τη Lady Gaga. Εκείνος φάνηκε ιδιαίτερα ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πόσο ικανή επαγγελματία τη θεωρεί.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι αν μπορεί κανείς να είναι δεκτικός σε όλα τα διαφορετικά στυλ και είδη μουσικής, μόνο σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν. Και την παρακολουθώ από την πρώτη μέρα. Έτσι, όταν τελικά έγινε ένα τεράστιο, γιγαντιαίο αστέρι παγκοσμίως, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτήν και την επιτυχία της, γιατί το αξίζει. Είναι ένας δαίμονας αναφορικά με τη δουλειά της, ποτέ δεν σταματά να δουλεύει. Είναι ένας πολύ παραγωγικός καλλιτέχνης σε όλα τα είδη».

Και συνεχίζει: «Παρακολούθησα μια συναυλία της πριν δυο χρόνια, ή τρία, στο San Diego και είναι μια metalhead. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της συζήτησης. Είναι metalhead. Τις προάλλες φορούσε ένα μπλουζάκι Judas Priest "Ram It Down" στη Νέα Υόρκη. Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για λίγο. Αλλά αν υπάρξει πιθανότητα να συνεργαστούμε μαζί σε ένα κομμάτι ή κάτι τέτοιο, θα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Γιατί οι συνεργασίες μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικές και αυθόρμητες».

Τον περασμένο Μάιο, ο Halford αποκάλυψε ότι σε μία από τις εμφανίσεις των Judas Priest στο Λονδίνο για την περιοδεία "Epitaph", η Lady Gaga σκόπευε να εμφανιστεί σαν special guest. Τηλεφώνησε η ίδια και ρώτησε αν μπορεί να καβαλήσει τη μηχανή του Rob και να εμφανιστεί όταν βγει κι εκείνος στη σκηνή για να πούνε μαζί το "Hell Bent For Leather". «Και εγώ ήμουν κάπως: Ω, Θεέ μου, φοβερή στιγμή. Ας αφήσουμε να συμβεί αυτό!», είπε ο Halford. Αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που ήθελαν τη Gaga στην Nebraska.
  • SHARE
  • TWEET