Νέο σχήμα από μέλη των Judas Priest, Pantera και MSG

Το supergroup των Elegant Weapons αποκάλυψε την άφιξη του ντεμπούτου του

26/10/2022 @ 09:27

Μέλη των Judas Priest, Pantera και Michael Schenker Group ανακοίνωσαν την ίδρυση ενός νέου supergroup και την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους!

Συγκεκριμένα, οι Scott Travis (τύμπανα), Richie Faulkner (κιθάρες), Rex Brown (μπάσο) και o, με θητεία επίσης στους Rainbow, Ronnie Romero (φωνητικά) θα συμμετέχουν στους Elegant Weapons και θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, ονόματι "Horns For A Halo" την άνοιξη του 2023 μέσω της Nuclear Blast.

Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Andy Sneap, που επίσης περιοδεύει ως κιθαρίστας των Judas Priest, ενώ αναφορικά με την ηχητική κατεύθυνση του συγκροτήματος, ο Faulkner, που χαρακτήρισε το lineup του δίσκου ονειρικό, δήλωσε σχετικά:

«Αυτός ο δίσκος για μένα αντιπροσωπεύει περισσότερο το DNA μου ως κιθαρίστας και συνθέτης. Είναι heavy, αλλά κινείται και αισθητά εκτός του πεδίου του heavy metal. Οι ρίζες είναι προφανείς, αλλά ήθελα να δοκιμάσω να δω τι άλλο θα προέκυπτε που δεν θα ήταν απαραίτητα αναμενόμενο. Ο ήχος είναι μια μείξη Jimi Hendrix, Sabbath και σολο Ozzy, Black Label Society».

Προς το παρόν, οι Elegant Weapons δεν έχουν αποκαλύψει κάποιο μουσικό δείγμα, οπότε συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία.

  • SHARE
  • TWEET