Hylas, Girls On Bread

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Hylas, Girls On Bread Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Hylas, Girls On Bread
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

HYLAS w/ girls on bread Live

Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 21:00

Είσοδος 6 ευρώ

HYLAS

Οι HYLAS θα παρουσιάσουν live για πρώτη φορά στη σκηνή του six dogs το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Athena”, που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019. Η ιδέα του δίσκου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μία τιμητική αναφορά στην πόλη που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να ζουν τα περισσότερα μέλη του συγκροτήματος. Η συγκεριμένη δουλειά λειτουργεί ως καθρέφτης της πόλης. Πάνω του αντικατοπτρίζονται γκρι πολυκατοικίες με γκράφιτι στους τοίχους, νερατζιές στους δρόμους, μπαχάρια στην Αθηνάς, πολυπολιτσιμικές γειτονιές, αλλά και οι άνθρωποί της. Το “Athena” είναι ένα μωσαϊκό ανθρωπίνων βιωμάτων, διαθέσεων και συναισθημάτων.

Οι HYLAS είναι μία τετραμελής instrumental μπάντα από την Αθήνα που σχηματίστηκε το 2015 και η μουσική τους κινείται σε progressive post rock ύφος.

facebook.com/hylasband/
hylasband.bandcamp.com/releases
youtube.com/channel/UC1c2WNtrWppP814lly1c8w
instagram.com/hylasband

girls on bread

Οι girls on bread δημιουργήθηκαν το 2018 στην Αθήνα και ξεκίνησαν τις πρώτες live εμφανίσεις τους αρχές του 2019. Είναι ένα mathrock instrumental τρίο με Jazz, emo, funk, και rock επιρροές όπως και περίεργες εναλλαγές στον ρυθμό και στον ήχο. Αναμένεται να βγάλουν το πρώτο τους LP μέσα στο 2020.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

 

  • SHARE
  • TWEET