No Fake Bone, Weather Underground, SuperPuma

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

No Fake Bone, Weather Underground, SuperPuma Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα No Fake Bone, Weather Underground, SuperPuma
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Live Music by: No Fake Bone, Weather Underground, SuperPuma

Still Frames by: Eleni Tsami, Lefteris Yakoumakis, Mont, BleΣΣed, Kamaris, Georgia Dritsakou, Stam Deliyannis, Daniel Goudelis.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Είσοδος 5 ευρώ

Το Still Frames/Animated Music είναι ένα event που γεφυρώνει τη στατική εικόνα με την ζωντανή μουσική. Στον ίδιο, ειδικά διαμορφωμένο, χώρο οι μουσικές από 3 μπάντες θα δώσουν κίνηση σε στατικές εικόνες από 8 εικονογράφους/κομίστες. Το δρώμενο περιλαμβάνει έκθεση original art και prints με πυρήνα την graphic novel αφήγηση, όπως επίσης και projections που θα πλαισιώνουν τη ζωντανή μουσική ...ή το αντίστροφο. Αυτί και μάτι γίνονται ένα για τη δημιουργία μιας προσωπικής, για τον καθένα, ιστορίας. Διαθέσιμες πέρα απ' τις μουσικές κυκλοφορίες των συγκροτημάτων θα είναι και οι αυτοεκδόσεις των εκθετών. Premium κάρτες με τα εικαστικά των καλλιτεχνών, ενθύμιο στους επισκέπτες!

Οι SuperPuma βαφτίστηκαν τον Αύγουστο του 2007 και σύμφωνα με τη μυθολογία σχηματίστηκαν στους μαύρους ξερότοπους του πλανήτη Γύαψ από ένα τσούρμο που έγινε πλήθος, με πυξίδα την εκλεκτή ιέρεια του Μεγαλοδύναμου Υπερπούμα.

Έχουν ξεκάθαρα ακούσει μπόλικη ροκ στη ζωή τους και έχουν έως τώρα κυκλοφορήσει το demo "Speed the Plough", τo album "Big Cats on the Prowl", το 7" split "Intercourse" με τους Universe 217 καθώς και το digital split "Splitter" με τους Yellow Devil Sauce, γεγονός που καθιστά το πρόσφατο και εξαιρετικό “Of Animals and Relatives” πέμπτη αισίως κυκλοφορία τους. 

Παραγωγή: SuperPuma & Manos G
Ηχογράφηση-Mίξη: Manos G/U217 Studio
Mastering: Νάσος Νομικός/Vu Productions Mastering Studio
Art & Layout: Δανιήλ Γουδέλης
Χρώμα εξωφύλλου: Αναστασία Φλωράκη

Από review του “Of Animals & Relatives”:

Ένα οδοιπορικό δίχως προορισμό με ένα soundtrack «επικό» (επιτρέψτε μου την ορολογία) που περιλαμβάνει στοιχεία heavy rock, blues και ψυχεδέλειας. Ένα άλμπουμ καθαρά κιθαριστικό, πολύ μελωδικό, που σίγουρα δεν απευθύνεται σε οπαδούς κάποιας συγκεκριμένης μουσικής. Ένα άλμπουμ που «ιδρώνει». Ιδρώνει γιατί κάτι έχει να πει.

Μίκυ Παντελούς, Merlin's Music Box

Πίσω στα 00’s οι κύριοι Weather Underground ξεκίνησαν να συνθέτουν παράξενες, άβολες και βρώμικες μουσικές ιστορίες. Ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο στην Θεσσαλονίκη με τον Χρήστο και τον Τίτο και ξεκίνησαν να τραγουδούν σε απόμερες γειτονιές εντός και εκτός Αθήνας. Το 2014 έχασαν την πυξίδα τους και εξαφανίστηκαν απότομα. Ακριβώς τέσσερα έτη μετά και χωρίς καμιά προειδοποίηση επέστρεψαν με νέες εμφανίσεις, συνθέσεις, ηχογραφήσεις, ψυχοθεραπευτικές αγωγές, επιστημονικές εργασίες και κομμώσεις. 

Από review του “Tο The Sad Story of...": είναι από τα καλύτερα δείγματα αγγλόφωνου ροκ από τα μέρη μας που έχω ακούσει τελευταία, με αρκετά τραγούδια που σου μένουν στο μυαλό ("Another", "Backseat Driver", "Neon Night Riders", "Black Christmas"), προσεγμένη και αψεγάδιαστη παραγωγή, πολλές αναφορές στο λεγόμενο μελωδικό hardcore (τύπου Dinosaur Jr) και λιγότερο στα grunge 90s και φιλόδοξες αναπτύξεις στην β' πλευρά ("Revenge the Sound", "Respect") με «χαμηλά περάσματα» και harmony vocals.
Laertis, WildThing e-zine

Οι No Fake Bone από την Αθήνα κινούνται σε hard funk ‘n’ roll ήχους... Το εγχείρημα ξεκίνησε το 2014 όταν ο Σταμάτης Δεληγιάννης και η Γιούλα Σταθοπούλου αποφάσισαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται, μετά τη διάλυση της προηγούμενης μπάντας τους (Ηot Gumbo Blues Band), με κοινό όραμα τη δημιουργία προσωπικού υλικού σε ένα μείγμα με hard rock, blues και funk επιρροές. Ο πρώτος δίσκος “Against All Odds” είναι διαθέσιμος και η μπάντα έχει ξεκινήσει τα live, ενώ γράφει και παρουσιάζει καινούριο υλικό μαζί με τον Δημήτρη Κυριαζή και τον Φώτη Φιλιππάτο

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET