Mother Of Exile, Red City Fog

Αθήνα @ Ground Zero

Mother Of Exile, Red City Fog Αθήνα @ Ground Zero
Συγκροτήματα Mother Of Exile, Red City Fog
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ground Zero
Διεύθυνση Ευελπίδων 97Α
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Darknet Promotion

Mother of Exile (DE) + Red City Fog Live / Sunday 3 May / Ground Zero Club

To rock συγκρότημα Mother of Exile από το Βερολίνο στις 3 Μαιου στοGround Zero Club !

Doors : 20:00
Είσοδος : 5euro
Support band : Red City Fog
Event info : https://www.facebook.com/events/1584834845098733/

Ένα ολοκαίνουργιο hard rock σχήμα ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι !

Αμέσως μετά την σύσταση του σχήματοςστο Βερολίνο τον Μάρτιο του 2015, τo rock συγκρότημα Mother of Exile σαλπάρει για την πρώτη περιοδεία. Ξεκινώντας στις 25 Απριλίου η μπάντα θα παίξει 14 συναυλίες στη Γερμανία, Σερβία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Τουρκία. 14 συναυλίες σε 15 μέρες κάνουν σαφές ότι τα μέλη είναι μέσα σε αυτό που κάνουν με την καρδιά και την ψυχήτους.

Οι Mother of Exile είναι σχεδόν τόσο διεθνείς όσο κι οι προορισμοί της περιοδείας: μακριά από τις πατρίδες τους, ενωμένοι από το πάθος τους για τη rock μουσική, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος, ένας Τούρκος και ένας Βαυαρός βρέθηκαν μαζί στο Βερολίνο και ίδρυσαν την μπάντα Mother of Exile τον Απρίλιο του 2015. Από τότε, είναι συνεχώς στην επιφυλακή για την επόμενη συναυλία. Ο ήχος πατάει τουλάχιστον με το ένα πόδι σε αμερικανικά rock συγκροτήματα,ίσως ακόμη και δύο, εμπνευσμένο από μπάντες όπως οι Velvet Revolver, Foo Fighters κι ο ιAlter Bridge.Οι Mother οf Exile έχει ένα μοναδικό στύλ. Είναι hard-rock, με δυνατές κιθάρες να κυριαρχούν μουσικά. Τα τραγουδια δημιουργούν εντάση, πίεση και είναι γεμάτα rock'n'roll. Αν κι ο ήχος είναι δυνατός, περήφανος και πληθωρικός,το συγκρότημα διαθέτει παράλληλα ένα πολύ λεπτό γούστο για περισσότερο πολύπλοκες συνθέσεις από το μέσο συγκρότημα . Αυτή η αφοσίωση και η αγάπη για τη λεπτομέρεια έχει ως αποτελέσμα τραγούδια που μένουν στον ακροατή πολύ πιο εύκολα. Οι συνθέσεις των MotherofExile είναι δυνατές αλλά συναισθηματικές, γρήγορες αλλά βαθιές κα ιδεν περιορίζονται στην επιφάνεια.Ο στόχος από εδώ και πέρα: συναυλίες, συναυλίες, συναυλίες. Δεν έχει σημασία πόσο μικρός είναι ο εκάστοτε χώρος ή πόσο γεμάτος,οι MotherofExile τα δίνουν όλα δώσει , και κάνουν το κοινό να το νιώσει. Όλοι κινούνται στον ρυθμό, τα χέρια σηκώνονται στον αέρα κι η καθαρή, ακατέργαστη ενέργεια της μπάντας σε συνδυασμό με τη μουσική τυλίγει τα πάντα και να κάνει τον ιδρώτα του κοινού να τρέχει. Τα μέλη της μπάντας αλληλεπιδρούν εκστατικά και μεταφέρουν στους θεατές όλο τον ενθουσιασμό. Διότι μόνο σε αυτόν τον ενθουσιασμό, μόνο καθοδόν, οι MotherofExile αισθάνοντα ισαν το σπίτι τους !

Band info : https://www.facebook.com/motherofexileband

:: Red City Fog ::
Οι Red City Fog ξεκίνησαν το 2013 με σκοπό τη δημιουργία του δικού τους υλικού. Η μπάντα κινείται στο είδος του progressive rock συνδυάζοντας το με στοιχεία post. Αυτή τη περίοδο τα μέλη του group ετοιμάζουν το δικό τους υλικό στο στούντιο και προγραμματίζουν παράλληλα live εμφανίσεις.
  • SHARE
  • TWEET