Emmavera, Paranoir

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Emmavera, Paranoir Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Emmavera, Paranoir
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

EMMAVERA/ PARANOIR live στο Silver Dollar

Οι EMMAVERA ζωντανά στο Silver Dollar την Παρασκευή 15/5/2015 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Alternative/ Britpop είναι η μουσική που θα παρουσιάσουν μέσα από τα δικά τους και διασκευασμένα γνωστά κομμάτια του είδους οι EMMAVERA. Τη βραδιά θα ανοίξει  η alternative rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη PARANOIR.

Bio
EMMAVERA
Οι EMMAVERA είναι ένα εναλλακτικό pop συγκρότημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε ως ένα προσωπικό project του George Faniopoulos (κιθαρίστας και συνθέτης), πίσω στο 2009 και διαμορφώθηκε ως συγκρότημα στις αρχές του 2013.

Όλα τα μέλη του, πριν από το σχηματισμό της μπάντας, είχαν ήδη παίξει με πολλές άλλες μπάντες ο καθένας, ή από κοινού, ο ήχος των οποίων στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο της βρετανικής pop/ rock σκηνής, αλλά οι μουσικές επιρροές ποικίλλουν από blues και punk μέχρι trip hop.

Σήμερα απαρτίζεται από 6 μέλη:
vocals-Tina Tsesmetzi
guitar-George Faniopoulos
guitar-Manos Santorinios
bass-George Kozidis
violin-Nick Virtsionis
drums-Stavros Karakotsos

Τα πρώτα 6 κομμάτια των EMMAVERA ηχογραφήθηκαν το 2009 με session μουσικούς (τύμπανα, Αλέξανδρος Σπανίδης) και φίλους (βιολί, Χαράλαμπος Παρίτσης) του κιθαρίστα. Αυτά συνθέτουν σήμερα τη βάση για το σχηματισμό ενός άλμπουμ CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.
  • SHARE
  • TWEET