Lumiere Brother, Misty 9

Αθήνα @ Floral

Συγκροτήματα Lumiere Brother, Misty 9
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Floral
Διεύθυνση Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

ΠΕΜΠΤΗ 29/5: LUMIERE BROTHER & MISTY 9

Το ντεμπούτο album του Lumiere Brother “Fiction”, κυκλοφόρησε το 2009 και ήταν εμπνευσμένο από τις ατμοσφαιρικές Γαλλικές ταινίες των 60s, τα παράξενα παραμύθια του Tim Burton και τα προσωπικά βιώματά του από τη νεανική χαρά της ζωής. Η μουσική του Lumiere Brother είναι μια πρόσκληση σe ένα κινηματογραφικό ταξίδι με πρωταγωνιστή τον ακροατή. Οι πιο χαρακτηριστικές επιρροές του εμπεριέχουν τις φωνητικές αρμονίες των Beatles, την κλασική ποπ των ELO, τις περιπετειώδεις ζωές του Oscar Wilde και του Antoine De Saint-Exypery και την εύθραυστη πλευρά των Smashing Pumpkins. Το δεύτερο album του, με τίτλο “Twenty One”, κυκλοφόρησε στην Inner Ear την άνοιξη του 2013. Την ίδια εποχή, το solo project Lumiere Brother μεταμορφώνεται σε full μπάντα με βασικά μέλη τον Γιάννη Ματσούκα στα τύμπανα, την Ερμάνια Φαλλιέρα στα πλήκτρα/φωνητικά και τον Ξενοφώντα Σακελλαρίου στο μπάσο.

www.lumierebrother.com
https://www.facebook.com/pages/Lumiere-Brother/181851156493

Οι Misty 9 είναι αποτέλεσμα της συνεύρεσης του Παναγιώτη Σπυρόπουλου (κιθαρίστας των Tσοπάνα Rave) και της Νίκης Γρανά (πιανίστρια/ηθοποιός).
Έχοντας κοινή αισθητική στα μουσικά ακούσματα αλλά και τη σύνθεση αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το project. Μια πολυδιάστατη σύμπραξη χωρίς ηχητικούς περιορισμούς, προϊόν της ανάγκης και των δύο για το γνωστό ταξίδι μέσα από τη μουσική σε όλο της το φάσμα. Μελωδίες που φλερτάρουν με το trip-hop αλλά και progressive ήχοι, στίχοι εσωτερικής αναζήτησης σε συνδυασμό με ηλεκτρικά, νοσταλγικά, dub μοτίβα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του ήχου τους.

Επί Σκηνής:
Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ηλεκτρικές κιθάρες), Νίκη Γρανά (πιάνο, keyboards, κιθάρα, φωνή), Κώστας Ραγκαζάς (μπάσο), Κώστας Χριστοδούλου (τύμπανα).

https://www.facebook.com/groups/1387770738102682
https://www.youtube.com/watch?v=QZ_HzLHa6WE

Στις 22:00 | Είσοδος 5€

  • SHARE
  • TWEET