Bugul Noz, Godsleep

Αθήνα @ Rainbow Rock Bar

Bugul Noz, Godsleep Αθήνα @ Rainbow Rock Bar
Συγκροτήματα Bugul Noz, Godsleep
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Rainbow Rock Bar
Διεύθυνση Δεκελέων 40, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3422554
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής Pandora's Box Booking
Η Pandora’s Box Booking παρουσιάζει:

Bugul Noz & Godsleep  (Live)
Στο Rainbow Rock Bar:

ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40 - ΓΚΑΖΙ (στάση Μετρό Κεραμεικός )
(Η έξοδος μετρό Κωνσταντινουπόλεως" είναι η αρχή της ΔΕΚΕΛΕΩΝ)

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης 21:00 αυστηρά

Συμμετέχουν οι:

Bugul Noz :
Οι Bugul Noz είναι το δημιούργημα του Μίμη, του Χρήστου και του Παναγιώτη από την Κόρινθο, τους πρώτους μήνες του 2008. Στόχος του συγκροτήματος ήταν να παίξει το
μουσική που αγαπά και να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από τα τραγούδια του !Ο Jim ήρθε  για το συγκρότημα λίγες εβδομάδες αργότερα και ο Babryzze στα φωνητικά έγινε μέλος της
το συγκρότημα τον Μάρτιο του 2009, μετά απο ενα τζαμάρισμα του με τα παιδιά. Πολλά Lives σε όλη την Κορινθία και την ηχογράφηση ενός demo 3 τραγουδιών ακολούθησε.
Τον Ιούλιο του 2009 η μπάντα και κιθαρίστας τους, Jim χώρισαν τους δρόμους τους, λόγω διαφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών. Μετά από μερικές εβδομάδες, ο Αντώνης ήρθε στην μπάντα, προκειμένου να τους βοηθήσει για μερικές συναυλίες.
 Παρ 'όλα αυτά, έγινε  τακτικό μέλος μετά από μερικές πρόβες. Το συγκρότημα, με την πλήρη του
σύνθεση , έκανε πολλές συναυλίες σε Κόρινθο, Κιάτο, Πάτρα και Αθήνα και το καλοκαίρι του 2010, μπήκε στο στούντιο AC_9800, να ηχογραφήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της "Night Shepherd"!
Τώρα, με το άλμπουμ έτοιμο,οι Bugul Noz κάνουν όσα περισσότερα live γίνεται παντού, για την προώθηση του ντεμπούτου άλμπουμ τους, και έχουν ξεκινήσει τη σύνθεση των τραγουδιών για κάποια μελλοντική δουλειά!
www.myspace.com/bugulnozofficial

Godsleep
Οι  GodSleep δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2010 από 5 άτομα με κοινές μουσικές επιρροές. Το αποτέλεσμα Down-Tempo Heavy Rock!Αρχές του 2011 ξεκίνησε η διαδικασία για το Promo! Και σε λίγους μήνες μπαίνουμε στο στούντιο για το πρώτο Full Length album.
Godsleep:
Kostas : Vocals , Dennis : Drums , John : Guitar , Leuteris : Guitar , Fedwnas : Bass

www.myspace.com/godsleep
  • SHARE
  • TWEET