Live δίσκος από τους Blues Pills

Την ώρα που η μπάντα είναι στη χώρα μας, ανακοινώνει την κυκλοφορία live album

23/01/2015 @ 17:18
Η νέα κυκλοφορία της ανερχόμενης δύναμης του rock, θα ονομάζεται απλά "Blues Pills Live".

Ηχογραφήθηκε στη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Freak Valley Festival το 2014, το οποίο αποτέλεσε κάτι σημαντικό για αυτούς. Η κυκλοφορία αυτή, σύμφωνα με τα μέλη της μπάντας, είναι ένας τρόπος να πουν «ευχαριστώ»στον διοργανωτή του φεστιβάλ, Jens Heide, ο οποίος τους τοποθέτησε ως headliners για πρώτη φορά στη μικρή έως τώρα ιστορία τους, δίνοντάς τους το έναυσμα να φτάσουν στην κορυφή!

«Ήταν λες και όλα τα κομμάτια του παζλ ενώθηκαν εκείνη τη στιγμή, στην εμπειρία αυτού του φεστιβάλ. Ο Jens μας υποστήριξε από την πρώτη μέρα, πριν καν βγάλουμε δίσκο, πριν παίξουμε οπουδήποτε. Είναι σαν να ενώθηκε ο κύκλος, με το άλλο του μισό» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast σε cd και βινύλιο με το εξώφυλλο να σχεδιάζει, ξανά, η αγαπημένη τους Marijke Koger-Dunhamn. Η έκδοση θα είναι περιορισμένη (δεν θα τυπωθούν άλλα αντίτυπα) και δεν θα υπάρχει σε ψηφιακή μορφή.

Οι Blues Pills εμφανίζονται σήμερα Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης με support από τους Million Hollers και αύριο Σάββατο, 24 Ιανουαρίου στην Αθήνα και το Gagarin 205, με με support από τους The Big Nose Attack και τους Soundtruck.


BLUES_PILLS_LIVE
  • SHARE
  • TWEET