Zakk Wylde: «Ο Ozzy με επανέφερε γιατί φτιάχνω καλύτερα σάντουιτς από τον Gus G»

Ο μεγάλος κιθαρίστας σε …μεγάλα κέφια

31/01/2018 @ 12:09

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Zakk Wylde μίλησε, με χιουμοριστική διάθεση, για την επιστροφή του στη μπάντα του Ozzy Osbourne, μετά από αρκετά χρόνια.

«Δεν είναι ότι ο Ozz με έφερε πίσω για τη μουσική της εποχής μου στη μπάντα. Άλλωστε ο Gus G είναι ένα εκπληκτικός κιθαρίστας και φίλος. Όταν, λοιπόν, ξεκίνησαν να παίζουν μαζί, του είχα επισημάνει πως όταν φτιάχνει σάντουιτς στον Ozzy πρέπει να μη του βάζει πολύ μουστάρδα. Επίσης, του είχα πει πως τα πιάτα και τα ποτήρια θα έπρεπε να είναι πεντακάθαρα. Όσο heavy όμως είναι η τεχνική του Gus στην κιθάρα άλλη τόση μουστάρδα έβαζε στο σάντουιτς του Ozzy (γέλια)».

Και συνεχίζοντας:

«Είναι ευλογία για μένα η επιστροφή μου δίπλα στο ...αφεντικό. H "Farewell Tour" που θα ξεκινήσει το 2018 γίνεται για έναν ιδιαίτερο λόγο. Κάποια στιγμή ο Ozzy μου είχε πει να ποντάρω όλα τα χρήματα που έβγαλα από την έως τώρα καριέρα μου στον Conor McGregor (σ.σ. γνωστός Ιρλανδός μποξέρ), στον αγώνα του εναντίον του Mayweather. Μου είχε πει πως είχε εσωτερική πληροφόρηση και πως θα είναι ο νικητής του αγώνα. Πλέον ζόυμε, οι δυο μας, σε ένα βαν δίπλα σε ένα ποτάμι».

  • SHARE
  • TWEET