Οι Wolf Alice διασκευάζουν King Gizzard & The Lizard Wizard

To alt rock σχήμα ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία ενός συνοδευτικού EP στο περσινό εξαιρετικό "Blue Weekend"

06/05/2022 @ 16:18

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού "Blue Weekend", ενός από τους 30 καλύτερους δίσκους του έτους σύμφωνα με το Rocking, οι Wolf Alice επανέρχονται με ένα συνοδευτικό ΕP.

Πρόκειται για το "Blue Lullaby" που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου μέσω της RCA, με την frontwoman Ellie Roswell να δηλώνει πως το συγκρότημα επιθυμούσε να δώσει μια άλλη μορφή, σε πιο συναισθηματικές συνθέσεις του πρόσφατου άλμπουμ του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας ενώ εδώ μπορείτε να ακούσετε τη διαφοροποιημένη εκδοχή του "The Last Man On Earth".

Eπιπρόσθετα, σε άλλα σχετικά νέα με την μπάντα, οι Wolf Alice διασκεύασαν στα πλαίσια της σειράς "Like A Version" του καναλιού triple j, το "Sense" των King Gizzard & The Lizard Wizard, μια εκτέλεση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Όσον αφορά τους Αυστραλούς, υπενθυμίζεται πως κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες το διπλό "Omnium Gatherum", ενώ αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες για δύο συναυλίες στην Αθήνα, με την πρώτη να είναι ήδη sold out.

1.“No Hard Feelings” (Lullaby Version)
2.“Lipstick On The Glass” (Lullaby Version)
3.“How Can I Make it ok?” (Lullaby Version)
4.“The Last Man On Earth” (Lullaby Version)

  • SHARE
  • TWEET