Οι The Ocean αποκάλυψαν το νέο τους δίσκο

Το δέκατο άλμπουμ της μπάντας κλείνει μια τετραλογία που ξεκίνησε με το "Precambrian"

07/02/2023 @ 13:11

Ο νέος δίσκος των The Ocean Collective είναι και επίσημα γεγονός!

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του single - έκπληξη "Preboreal", το κορυφαίο post-metal σχήμα αποκάλυψε την άφιξη του δέκατου στούντιο άλμπουμ του.

Πρόκειται για το "Holocene", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου. Ο δίσκος, λειτουργεί ως το καταληκτικό κεφάλαιο μιας τετραλογίας που περιλαμβάνει το "Precambrian" του 2007, το "Phanerozoic I: Paleozoic" του 2018 και το πιο πρόσφατο, "Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic" του 2020.

Επιπρόσθετα, όπως αποκάλυψε η μπάντα σε ανάρτησή της, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, το "Holocene" λειτουργεί επίσης και ως ηχητικό παράρτημα του "Phanerozoic II", με το συγκρότημα να εξηγεί πως το εναρκτήριο "Preboreal" συνεχίζει εκεί που σταμάτησε ο δίσκος με το τελευταίο του κομμάτι, "Holocene", που έδωσε και το όνομά του στο δίσκο.

Υπενθυμίζεται πως οι The Ocean πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση στο Fuzz Club τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και πως το "Phanerozoic II" αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020.

  • SHARE
  • TWEET