Οι The Night Flight Orchestra αποκαλύπτουν τον διάδοχο του "Aeromantic"

Στη δημοσιότητα νέο single από το καινούριο άλμπουμ

26/07/2021 @ 12:01

Οι The Night Flight Orchestra ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους δίσκου.

Ο διάδοχος του περσινού "Aeromantic", θα ονομάζεται "Aeromantic II", και θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast.

Το συγκρότημα, συνόδευσε την ανακοίνωση του επόμενου δισκογραφικού του βήματος με τη δημοσιοποίηση ενός νέου single μέσα από αυτό, για το κομμάτι "Chardonnay Nights".

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ, με το σχήμα να σχολιάζει σχετικά:

«To "Aeromantic II" επικεντρώνεται στον περίγυρο του κόσμου από τη στρατόσφαιρα, χωρίς καμία διάθεση για προσγείωση. Μια συνέχιση του ταξιδιού που ξεκινήσαμε πριν χρόνια. Η σουηδική μελαγχολία και η ταυτόχρονη αγάπη για τη ζωή, η δημιουργία ενός νέου εναλλακτικού κόσμου για όλες τις ακούραστες ψυχές που υπάρχουν εκεί έξω.

Σας νιώθουμε.

Οι The Night Flight Orchestra θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέρος. Ένα μέρος όπου οι νύχτες είναι γεμάτες από Chardonnay, όπου κάθε μέρα φλέγεται. Απλώς πίαστε το χέρι μας και ακολουθήστε μας στη ζώνη του λυκόφωτος, όπου όλα είναι πιθανά».

Σημειώνεται πως πριν από ένα μήνα το συγκρότημα κυκλοφόρησε το single "Burn For Me", που διαδέχτηκε με τη σειρά του το "White Jeans" του περασμένου Μαΐου.

  • SHARE
  • TWEET