Ακούστε το νέο τραγούδι των Χιλιανών Soulrot

Ο δεύτερος δίσκος των ανερχόμενων old school death metallers είναι καθοδόν

08/07/2020 @ 12:47

Οι Χιλιανοί Soulrot έδωσαν μέσω του Decibel στη δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι από τον νέο τους δίσκο, ονόματι "Deceiving Tyranny Manifesto" που μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Ο δεύτερος δίσκος της ανερχόμενης old school death metal μπάντας, "Victims Of Spiritual Warfare", αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Memento Mori στις 27 Ιουλίου.

Mε καταγωγή από την πόλη Valparaíso της Χιλής, οι Soulrot ιδρύθηκαν το 1993 από τον κιθαρίστα JL Olmos (Betrayed, ex-Micosis, ex-Gangrenous), αλλά διαλύθηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Η εκ νέου δραστηριοποίηση τους στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, βρήκε την μπάντα να κυκλοφορεί το ντεμπούτο της το 2017, που ονομαζόταν "Nameless Hideous Manifestations", επηρεασμένο θεματικά από τον H.P. Lovecraft.

Ο δεύτερος δίσκος της μπάντας, βρίσκει τους Χιλιανούς να εμβαθύνουν περεταίρω στον ήχο των Nihilist/Entombed, Carnage, Autopsy, Grave, Necrony, Demigod, Traumatic, Carcass, Nirvana 2002 και Asphyx μεταξύ άλλων, τιμώντας, όπως δηλώνουν τον χαρακτηριστικό death metal κιθαριστικό ήχο αυστηρά μέχρι το 1991. Στιχουργικά, οι Soulrot, αυτή τη φορά, επεξεργάζονται κοινωνικά ζητήματα.

Σχετικά με το νέο τραγούδι, η μπάντα δήλωσε πως:

«Το "Deceiving Tyranny Manifesto" εμπνέεται από την επικαιρότητα. Περιβαλλοντική ρύπανση, χημική επεξεργασία της τροφής, πολυεθνικές που καθορίζουν τις κοινωνικές εξελίξεις, λαϊκιστές πολιτικοί. Είναι ένας ατελείωτος κύκλος ψεύδους όπου μας βρίσκει να κανονικοποιούμε τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις, διαδίδοντας τες μάλιστα και στις επόμενες γενιές.

Πιστεύουμε πως η εκπαίδευση είναι ένα από τα σημεία – κλειδί του πώς να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο, να αμφισβητήσουμε την παρούσα μας φύση. Το τραγούδι εμπνέεται επίσης από το οικολογικό μήνυμα του "World Demise" των Obituary, αλλά και από τα ρυθμικά μέρη των Napalm Death”».

Η μπάντα, έχει δώσει επίσης στη δημοσιότητα το "All That Remains" και το "God Forsaken" από τον νέο δίσκο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Victims Of Spiritual Warfare", ενώ μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr για την επερχόμενη παρουσίαση του δίσκου.

1. La Doctrina de los Malnacidos
2. Nihilistic Automata
3. Buried Alive
4. I, Master
5. Perpetual Warfare
6. God Forsaken
7. Deceiving Tyranny Manifesto
8. Chainsaw Worship Hymn
9. Protect the Coven
10. Evolutive Slaves
11. All That Remains
12. Nameless Ritual
13. Hideous Manifestation
14. What Destroys You, Makes Us Stronger
15. Aquelarre

  • SHARE
  • TWEET