Release Athens Festival: Διευκρινήσεις σχετικά με τις ημερομηνίες των εμφανίσεων

Έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες ημερομηνίες για τους Judas Priest και τους Μassive Αttack

15/06/2020 @ 12:52

Το φετινό Release Athens Festival θα ξεκινούσε κανονικά την Παρασκευή 12 Ιουνίου, όπως όμως έχει γίνει γνωστό από τα τέλη Απριλίου, ακυρώθηκε στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας Covid-19 και προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2021.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί νέες ημερομηνίες για τους Judas Priest και τους Μassive Αttack, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις στο επόμενο διάστημα. Σε σχετική ενημέρωση της διοργάνωσης και ειδικά όσον αφορά τις ημερομηνίες στο εκάστοτε facebook event, διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει αλλάξει μόνο η χρονολογία. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Όπως ίσως οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε, το Release Athens 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που επέφερε, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις επαναπρογραμματίζονται για το 2021, με την προσδοκία πως ο εφιάλτης της πανδημίας θα έχει μέχρι τότε τελειώσει. Αυτό ισχύει και για τους Bauhaus και Anathema που ήταν τα δύο συγκροτήματα που είχαν ήδη ανακοινωθεί για την πρώτη ημέρα του Release Athens 2020, την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, την οποία ευελπιστούμε πως θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα, ενώ θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του voucher και τις επιλογές που θα σας δοθούν. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους πως οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τα εισιτήριά τους σε προνομιακά.

Προσοχή: στο facebook event έχει αλλάξει μόνο η χρονολογία. Αυτό δεν σημαίνει πως η νέα ημερομηνία θα είναι η 12/6/21. Απλά, λόγω των κανονισμών που ισχύουν στα social media, αν παρέλθει ο χρόνος τέλεσης ενός event καθίσταται αδύνατο στον διοργανωτή το να ενημερώσει όσους έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν ή ενδιαφέρονται γι’ αυτό. Ως εκ τούτου, προσωρινά έχουμε αλλάξει μόνο τη χρονιά. Σύντομα, θα υπάρχει η ακριβής νέα ημερομηνία.»

Σύμφωνα μάλιστα με χθεσινή ανάρτηση του Release Athens Festival, θα πρέπει να αναμένουμε δώδεκα συνολικά ημέρες κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

  • SHARE
  • TWEET