Queen και Adam Lambert δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό

Ο Brian May σχολίασε την πρόοδο του συγκροτήματος στις πρόβες

12/04/2021 @ 12:16

Μιλώντας στο περιοδικό Guitar Player, ο Brian May, κιθαρίστας των Queen, ανέφερε πως το θρυλικό συγκρότημα δουλεύει πάνω σε νέο υλικό με τον Adam Lambert.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του τον Φεβρουάριο, όπου μαζί με τον ντράμερ του σχήματος, Roger Taylor, είχε αποκαλύψει πως οι Queen μαζί με τον Lambert δούλευαν πάνω σε ένα ανολοκλήρωτο κομμάτι, ο May αυτή τη φορά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας πως η ιδέα δεν περιορίστηκε σε μια και μόνο σύνθεση.

«Πάντα λέω πως δεν ξέρω. Αν συμβεί, θα πρέπει να είναι αυθόρμητα. Για την ακρίβεια εγώ ο Adam και ο Roger είμαστε διαρκώς στο στούντιο δοκιμάζοντας πράγματα, επειδή προκύπτουν συνεχώς ιδέες. Έως τώρα όμως δεν έχουμε νιώσει πως έχουμε κάνει κάτι που να μας φαντάζει ολοκληρωμένο και να μας κάνει κλικ. Δεν είναι λοιπόν πως έχουμε αποκλείσει την ιδέα, απλώς δεν έχει συμβεί έως τώρα».

Η άφιξη νέου υλικού, αν εν τέλει προκύψει μέσα από τα παρόντα sessions των μουσικών, θα είναι η πρώτη νέα μουσική για τους Queen κατά το χρονικό διάστημα το οποίο συνεργάζονται με τον Lambert. Υπενθυμίζεται πως το 2008 είχαν κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Paul Rodgers το "The Cosmos Rocks", ενώ το 1995 είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας το "Made In Heaven", που περιελάμβανε τις τελευταίες ηχογραφήσεις του Freddie Mercury.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες οι Queen με τον Adam Lambert προχώρησαν στην πρώτη επίσημη κυκλοφορία της συνεργασίας τους, το live άλμπουμ "Live Around The World".

  • SHARE
  • TWEET