Διήμερο πάρτυ με τον Parov Stelar στο Floyd

Ο Αυστριακός βασιλιάς του electro-swing επιστρέφει στην Αθήνα

20/10/2023 @ 13:49

Το Floyd υποδέχεται τον Parov Stelar για δύο βραδιές απόλυτης διασκέδασης και ασταμάτητου χορού!

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ο Αυστριακός βασιλιάς του electro-swing και η καταπληκτική μπάντα του θα καταλάβουν τη σκηνή του νέου συναυλιακού χώρου της Αθήνας προσκαλώντας μας σε ένα ατελείωτο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!

Η προπώληση ξεκινά άμεσα, προς 40€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 45€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 2117700000
• Online www.more.com / www.floyd.gr
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Floyd live music venue:
Πειραιώς 117, Γκάζι, πλησίον Στ. Μετρό Κεραμεικός. 
Τηλ: 210 3450817

O Marcus Fuereder, γνωστός σε όλους μας ως Parov Stelar, είναι ο βασιλιάς του Electro Swing. Το 2024, συμπληρώνει 20 χρόνια ασταμάτητης πορείας γεμάτη μεγάλα hits! “Catgroove”, “Booty Swing”, “All Night”, “The Princess”, “Chambermaid Swing”, “The Sun”, ‘’The Burning Spider”, “Mojo Radio Gang”, “Voodoo Sonic”, “Matilda” και πολλά ακόμα. 

Η μεγάλη του δύναμη παραμένουν οι συναυλίες! Μαγεύει το κοινό με τη μοναδική μίξη jazz, house, swing και electro που ο ίδιος καθιέρωσε και έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σκηνική παρουσία της 7μελούς μπάντας του, οι μελωδίες και τα beats, πυροδοτούν κάθε φορά το κέφι και μεταμορφώνουν κάθε χώρο και φεστιβάλ σε μια μεγάλη γιορτή.

Τα συνεχόμενα sold-out σε εμβληματικούς χώρους, όπως το Play Station Theater στη Νέα Υόρκη, το Alexandra Palace στο Λονδίνο και το Zenith στο Παρίσι, αλλά και η παρουσία του σε σπουδαία φεστιβάλ, όπως τα Coachella, Glastonbury, Lollapalooza και φυσικά το δικό μας Release Athens τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους σημαντικότερους και πλέον περιζήτητους καλλιτέχνες της dance σκηνής, παγκοσμίως.

Οι αριθμοί, άλλωστε, μιλούν από μόνοι τους. Πάνω από 500 εκατομμύρια views στο YouTube, περισσότεροι από 3 εκατομμύρια μηνιαίοι ακροατές στο Spotify, τραγούδια του έχουν ακουστεί σε πάνω από 700 συλλογές, καθώς και σε TV shows, σειρές, ταινίες και διαφημίσεις.

Οι δύο βραδιές του Δεκεμβρίου θα αποτελέσουν μια αξέχαστη εμπειρία με τον Parov Stelar και τη μπάντα του, σε κλειστό χώρο μετά από πολλά χρόνια, να υπόσχονται το χορευτικό ξέσπασμα και την ευφορία που όλοι έχουμε ανάγκη!
 
Το Floyd είναι το νέο μεγάλο μουσικό venue της πόλης. Με συνθήκες που παρέχουν μία ουσιαστική βάση ώστε κάθε συναυλία, κάθε party, κάθε εκδήλωση να αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία που ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει ανεμπόδιστα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με προδιαγραφές που κάθε μουσικό venue οφείλει να διαθέτει ώστε την ώρα που θα ξεκινήσει ένα live να έρχεται η κορύφωση μίας πραγματικά σπουδαίας εμπειρίας για όλες και όλους, η οποία όμως θα ξεκινάει από την ώρα που μπαίνεις σε αυτό.

Σκοπός, η δημιουργία ενός χώρου που θα προσφέρει στους επισκέπτες του την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με κινητήρια δύναμη την ομάδα πίσω από το ιστορικό Fuzz Live Music Club και, εδώ και μερικά χρόνια, το Release Athens.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET