Hives και Nothing But Thieves στο Ejekt Festival 2020

Support στην συναυλία των Red Hot Chili Peppers

20/02/2020 @ 12:46

Παρασκευή 5 Ιουνίου

Markopoulo Park

Ejekt Festival 2020

Red Hot Chili Peppers

The Hives

Nothing But Thieves

+more names tba

Οι Hives και οι Nothing But Thieves για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Sold out τα εισιτήρια VIP

Μεταφορά από και προς Αθήνα

Μετά την ανακοίνωση των Red Hot Chili Peppers ως headliners, δύο ακόμα σημαντικά ονόματα της ροκ μουσικής προστίθενται στο line-up της πρώτης ημέρας του Ejekt Festival 2020: οι The Hives και οι Nothing But Thieves θα βρεθούν στο Markopoulo Park την Παρασκευή 5 Ιουνίου, για να δώσουν τις πρώτες συναυλίες τους στη χώρα μας!

Οι Σουηδοί The Hives είναι το κατεξοχήν “live” συγκρότημα, αυτό που πρέπει να δεις σε ένα μουσικό φεστιβάλ. Διότι τα έχουν όλα: μεγάλα hits (“Hate To Say I Told You So”, “Walk Idiot Walk”, “Tick Tick Boom”, “Go Right Ahead”), “το ζουν το rock'n'roll” επί σκηνής όσο λίγα συγκροτήματα (το περιοδικό Spin του ανέδειξε ως 8η καλύτερη live μπάντα στον κόσμο) και έχουν έναν frontman (Howlin' Pelle Almqvist) που μαγνητίζει τα βλέμματα. Επίσης, ντύνονται πάντα επίσημα και μόνο σε μαύρο/άσπρο.

Χάρη σε αυτή τη συνταγή, έχουν καταφέρει να γίνουν πια μέρος της pop κουλτούρας (βλ. συνεργασίες με τον Timbaland και την Cindy Lauper) και παραμένουν σταθερά επίκαιροι, με το όνομά τους να φιγουράρει σε μεγάλα φεστιβάλ ανά τον πλανήτη, χωρις να κυκλοφορούν δίσκους ανα τακτά διαστήματα. Την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα ανεβούν στη σκηνή του EJEKT Festival, για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ξέφρενο show τους επί ελληνικού εδάφους.

Οι Nothing But Thieves είναι ένα από τα καλύτερα “χαρτιά” της νεάς φουρνιάς της Βρετανικής ροκ μουσικής. Χάρη σε τραγούδια όπως τα “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry”, “If I Get High”, “You Know Me Too Well” που συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια views και streams, οι δύο δίσκοι τους έχουν βρεθεί στο Top10 των UK charts με τον πιο πρόσφατο (Broken Machine) να φθάνει στο νούμερο 2 το 2017!

Με τη σαγηνευτική φωνή του Conor Mason ως μεγάλο “όπλο” τους και με την ικανότητά τους να γράφουν hits σε μια περίοδο που η ροκ μουσική έχει σχεδόν εξαφανιστεί απο το προσκήνιο, οι Nothing But Thieves είναι σε διαρκώς ανοδική πορεία, κάτι που φαίνεται και από το ότι τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Vikings, The Royals, The Vampire Diaries, κλπ) και παιχνίδια (FIFA 16, NHL 17 και 18, Need For Speed Payback, κλπ).

Η εμφάνισή των Nothing But Thieves στο EJEKT Festival 2020 θα είναι η πρώτη τους στην Ελλάδα.

Το EJEKT Festival 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Markopoulo Park (Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα). Ο χώρος απέχει μόλις 25 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων. Επίσης, θα υπάρξει οργανωμένη μεταφορά από και πρός το Markopoulo Park με λεωφορεία των Κτελ Αττικής, τα οποία θα αναχωρούν από το Πεδιόν του Άρεως την ημέρα της συναυλίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2020 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00

Εισιτήρια

Zone B: 58 Ευρώ (λίγα εισιτήρια), 64 ευρώ
Τελική τιμή προπώλησης: 70 ευρώ

Zone A (pit): 110 Ευρώ (ελάχιστα εισιτήρια)
VIP: SOLD OUT

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα δίκτυα των: www.viva.gr, www.public.gr

Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: ejekt.gr

Λεωφορεία από Αθήνα

Για την άνετη μεταφορά σας Προς και Από το Markopoulo Park για να παρακολουθήσετε το EJEKT Festival την Παρασκευή 5 Ιουνίου, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ΚΤΕΛ Ν. Αττικής.

Ακολουθούν οι απαραίτητες πληροφορίες:

ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
Σημείο & Ώρες Αναχωρήσεων: Πεδίον του Άρεως

Αναλυτικά οι ώρες αναχώρησης:
15:00-16:00-17:00-18:00-19:00-20:00

Σημείο & Ώρες Επιστροφής: Στο χώρο στάθμευσης έξω από το Markopoulo Park, αμέσως μετά το τέλος των εκδηλώσεων.

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ (µε επιστροφή)

Προπώληση: Κτελ Ν. Αττικης (διεύθυνση .οδός Μαυροματαίων, Πεδίον του Αρεως)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8808080 & 210 8230007 

Email κρατήσεων: info@ktelattikis.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET