«Το "One More Time With Feeling" είναι μια μέθοδος αυτοπροστασίας για τον Nick Cave…»

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μιλάει σε συνέντευξη τύπου στο φεστιβάλ της Βενετίας

06/09/2016 @ 12:32

Ο Nick Cave αποφάσισε να κάνει το ντοκιμαντέρ "One More Time With Feeling" το οποίο αναφέρεται στη δημιουργία του νέου δίσκου των Bad Seeds, "Skeleton Tree", για να αποφύγει τη συζήτηση γύρω από το θάνατο του γιου του.

Σε συνέντευξη τύπου της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ στο φεστιβάλ της Βενετίας, ο σκηνοθέτης Andrew Dominik ανέφερε πως η ιδέα «ξεπήδησε» όταν ο Cave συνειδητοποίησε πως μετά τη δημιουργία ενός άλμπουμ υπάρχει και το κομμάτι της προώθησής του.

«Ο Arthur έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του δίσκου. Η ιδέα και μόνο, της προώθησής του "Skeleton Tree" έκανε τον Nick να νοιώθει εξαιρετικά άβολα καθώς θα έπρεπε να συζητήσει με τόσους δημοσιογράφους για το περιεχόμενό του. Η δημιουργία του φιλμ είναι ουσιαστικά, μια μέθοδος αυτοπροστασίας του καλλιτέχνη. Είναι ο δικός του τρόπος να μιλήσει για τα γεγονότα των τελευταίων 2 χρόνων», δήλωσε ο Dominik.
.
Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Andrew Dominik στην πρεμιέρα του φιλμ στο φεστιβάλ της Βενετίας και εδώ το trailer του ντοκιμαντέρ.

  • SHARE
  • TWEET