Box set για το "S&M2" θα κυκλοφορήσουν οι Metallica

O Lars Ulrich εξέπληξε φανατική οπαδό με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας

12/06/2020 @ 10:21

Το 2019, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη σύμπραξη με την Συμφωνική Ορχήστρα του San Fransisco, που απέφερε και ένα live album με βραβείο Grammy, οι Metallica επανέλαβαν την πετυχημένη συνύπαρξη.

Η νέα σύμπραξη, που πέρσι προβλήθηκε σε κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως, περιελάμβανε τόσο το πρωτότυπο setlist όσο και τραγούδια της μετέπειτα πορείας των Metallica, πάντα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της συναυλίας.

Γυρισμένο σε δυο sold out βραδιές στο Chase Canter του San Fransisco, με 16 χιλιάδες κόσμο την βραδιά, το film περιλαμβάνει πάνω από δυόμιση ώρες ζωντανού υλικού.

Ο ιθύνων νους της μπάντας Lars Ulrich, αποκάλυψε πρόσφατα, καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Kimmel, την είδηση της κυκλοφορίας των εμφανίσεων σε box set, τον Αύγουστο.

Για την ακρίβεια, ήταν μια έκπληξη που επιφύλασσε ο ντράμερ των Metallica σε μια νοσοκόμα οπαδό, το πρώτο υπογεγραμμένο αντίτυπο της κυκλοφορίας, μαζί με VIP εισιτήρια για μελλοντική συναυλία της μπάντας, στα πλαίσια του φόρου τιμής του καναλιού ABC σε όσους βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης της πανδημίας στις Η.Π.Α.

Μπορείτε να δείτε την έκπληξη του Lars Ulrich εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από την εκδοχή του "The Memory Remains" όπως παρουσιάστηκε σε εκείνες τις βραδιές.

 

  • SHARE
  • TWEET